Theofilos Classic vormt samen met Theofilos Superior één vakantiecomplex voor een zeer scherp geprijsde vakantie samen of met het hele gezin. De faciliteiten en locatie zijn hetzelfde als het superior gedeelte.

Ooit zette de held Achilles tijdens de Trojaanse oorlog voet aan land in Petra. Nu is het een van de fijnste badplaatsen op het groene Lesbos. Vanuit Theofilos Superior kun je lopend naar het knusse centrum met zijn leuke winkeltjes en gezellige tentjes.

Verscholen in het groen ligt het fijne kleinschalige appartementencomplex Ismini. Hier verblijf je op een rustige locatie, met uitzicht op de bergen en omringd door een groen omgeving. Als je goed luistert, hoor je hier ook de zee ruisen. 

Villa Vicky is romantisch! Wat een locatie... vanaf je appartement zie je zee, zee en nog eens zee. O ja, en niet te vergeten de zorgvuldig aangelegde tuin met rozen. Met de ruime en fris ingerichte appartementen en het strand en centrum van Petra op loopafstand.

Een goede binnenkomer. Aan de rand van Petra ligt Alma Beach er elegant bij. De verhoogde ligging zorgt voor een prachtig uitzicht. Het hotel staat bekend om de goede service en ruime kamers.

Irene heeft een gunstige ligging aan de kustweg van Petra. Het beschikt over vrij moderne, zeer scherp geprijsde studio's en daar bovenop een onbetaalbaar uitzicht. Je kijkt uit op zee en hebt een prachtig uitzicht op de eilandjes ..

In het hartje van Petra vind je Blue Sky. Je hoort vanuit je kamer de klokken van het dorpskerkje luiden. Een smal paadje vanaf de kustweg leidt je naar deze blauwe én zonnig plek. Bij de bar hangt een levendige sfeer. Met een licht Australisch accent wordt je door de vriendelijke Griekse eigenaar van een drankje en een hapje voorzien. 

Huize Kaliroi, deze woning is aan de rand van Petra gelegen, in een natuurrijke omgeving. De omringende tuin is gevuld met bloemen en fruitbomen en de eigenaar laat zijn gasten regelmatig meegenieten van de oogst.

Op een fraaie locatie, net buiten het dorp Petra, heeft de eigenaar van Huize Gea drie vrijstaande studio’s en een halfvrijstaande studio neergezet. Het is aan de inrichting te zien dat de eigenaren over een goede smaak beschikken.

Wat een fijne ligging heeft Selections Appartementen Stella! Je kan er namelijk zo de gezellige winkelstraat in lopen met allerlei barretjes en restaurants.

Hotel Sunset is een ideaal appartementencomplex voor als je met het hele gezin wilt genieten van een complete vakantie. Je zult je hier direct thuis voelen dankzij de vriendelijke eigenaren, die met veel plezier deze geheel gerenoveerde appartementen beheren.

Hotel Panorama is perfect als je al het goede van Griekenland in één vakantie zoekt. Uiteraard is er de heerlijke zon, maar er is hier nog veel meer.

Het heerlijke Hotel Clara Beach heeft naast een sjieke uitstraling ook nog een fantastische ligging. Tegen een heuvel opgebouwd heb je vanaf de meeste plekjes een spectaculair uitzicht over zee.

Nog meer info en prijzen direct via klik op foto, link of via banners onderstaande aanbieders.