Vakantie naar Griekenland is meer dan alleen maar genieten van de zon. We willen culturen ontdekken, mensen leren kennen en de smaken van een land proeven.

Wij geloven dat jouw vakantie-ervaring pas compleet is wanneer je kennismaakt met de lokale bevolking en hun gebruiken. Als je het ons vraagt, is dat minstens zo belangrijk als het vakantieadres waar je verblijft.

Een unique travel experience heb je niet door een onvergetelijke locatie alleen. Daarom krijg je bij HOTIQ altijd de mogelijkheid om naast een droomachtig verblijf, een unieke activiteit bij te boeken. Deze unieke experiences, die de enthousiaste locals voor je samenstellen, zorgen voor onevenaarbare vakantieherinneringen!

Handpicked vakantieadresjes
Eerste indrukken zijn blijvend. “Wauw!” Dát moet het eerste gevoel zijn dat je krijgt als je aankomt bij jouw vakantieadresje. Betoverende landhuizen, opgeknapte wijnboerderijen, hotels die zo uit een magazine lijken te komen, een spectaculaire locatie… En allemaal met fantastische service, weg van de massa.

Onze handpicked vakantieadresjes zijn met zorg geselecteerd en stuk voor stuk door ons persoonlijk bezocht. We kennen de eigenaren en managers, en onderhouden zelf het contact om garant te staan voor kwaliteit en service.

HOTIQ is in 2021 in het leven geroepen als tegenbeweging op het standaard aanbod van grote touroperators. Bij HOTIQ geloven we des te meer in unieke plekken die aanvoelen als thuis. Daarnaast willen we ons door echte mensen laten meevoeren, op een avontuur om altijd met een glimlach aan terug te denken. En door corona willen veel reizigers anders reizen, het liefst naar bestemmingen en vakantieadresjes met weinig massatoerisme.

Daarom bieden we unieke vakantie-ervaringen, in kleinschalige en authentieke vakantieadresjes, met veel oog voor de lokale gebruiken en tradities. Achter de schermen zit ons team voor je klaar. We beantwoorden graag al je vragen en helpen je weer een stapje dichterbij je bijzondere vakantie-ervaring.

Knusse havenstadjes, wonderschone kustdorpjes en indrukwekkende kloven: zo valt dit charmante eiland na ons bezoek te omschrijven. Verblijf in een kleinschalige accommodatie en maak je vakantie op Kreta bijzonder met een unieke experience.

Eerste indrukken zijn blijvend. Om het ''wauw!'' gevoel te creëren, zijn onze vakantieadresjes met zorg geselecteerd en stuk voor stuk persoonlijk bezocht. Zo weet jij zeker dat je een bijzondere trip gaat beleven!

Ruige natuurgebieden, hoogwaardige gastronomie en idyllische stranden… dat maakt een trip naar Peloponnesos bijzonder. Verblijf in een kleinschalig vakantieadresje en maak je vakantie naar Peloponnesos compleet met een unieke experience.

Booking.com