Welk Grieks eiland moet het zijn voor de volgende vakantie? Met de bijna 120 bewoonde eilanden van Griekenland is de beslissing voor de juiste vakantiebestemming niet bepaald eenvoudig. Als je voor het eerst naar Griekenland reist, denk je aan Kreta, Rhodos, Corfu of Santorini.

De meest populaire Griekse eilanden zijn echter niet altijd de juiste keuze voor elk type vakantie. Sommige eilanden in Griekenland zijn erg druk, vooral in de zomer. Wie op zoek is naar rust vindt het meestal moeilijk om een ​​ongestoord plekje of een eenzaam strand te vinden.

Welk Grieks eiland is geschikt voor jouw vakantie:

Voor het eerst Griekse eilanden


Griekse eilanden voor een strandvakantie


Familievakantie op Griekse eilanden


Griekse eilanden voor geschiedenisliefhebbers


Griekse eilanden voor wandelaars en actieve vakantiegangers


Griekse eilanden om te fietsen


Griekse eilanden voor windsurfers en watersporten


Griekse eilanden voor zeilers en jachteigenaren


Griekse eilanden voor stadsliefhebbers


Griekse eilanden voor jetsetters en insta nerds


Griekse feesteilanden 


Kleine Griekse eilanden voor ontdekkingsreizigers


Griekse eilanden met bijzondere architectuur

 

Griekse eilanden voor huwelijksreis

 

Dit bericht moet als inspiratie dienen voor een reis naar Griekenland. We willen uw beslissing graag wat gemakkelijker maken en hebben een kleine selectie van Griekse eilanden per vakantietype bijgevoegd. U zult zien, elk Grieks eiland is een wereld op zich. Het een is niet te vergelijken met het ander!

Als u op zoek bent naar een eiland ver weg van het massatoerisme, zal uw aankomst al een klein avontuur zijn. Veel van de oorspronkelijke Griekse eilanden hebben geen luchthaven, dus je kunt ze alleen per veerboot bereiken.

Maar ook op de zeer populaire eilanden van Griekenland zijn er plaatsen waar je de mogelijkheid hebt om ver weg van de toeristische paden te wandelen, jezelf onder te dompelen in de Griekse cultuur en authentieke lokale bevolking te ontmoeten. Nu alleen nog een accommodatie zoeken op de website van Booking.com, of bij onderstaande aanbieders een vlucht + accommodatie boeken.

 

Aanbiedingen naar Griekenland - Ross Holidays