Sidari is de levendigste en beroemdste van de noordelijke badplaatsen op Corfu. Sidari heeft karakter en charme. Zonder kans om zich te vervelen, is er nog steeds een mogelijkheid om te ontspannen en tot rust te komen.

Weg van de drukke winkels en bars, bieden de buitenste dorpen een rustig alternatief voor het enorme scala aan kosmopolitische attracties van Sidari.

Met een lange strook blauwe vlag strand gelegen in een prachtig landschap, is het gemakkelijk te verklaren waarom Sidari duizenden bezoekers naar zijn zonnige oevers trekt.

Voeg wat bruisend nachtleven toe aan Sidari's bar- en clubscene en u hebt het perfecte recept voor een vakantieoord.

Als u aan de drukte wilt ontsnappen maar in Sidari wilt blijven, zijn er tal van baaien om te verkennen. Terwijl liefhebbers van het open water zullen genieten van de zeil-, duik-, paragliding- en waterskifaciliteiten. Verder landinwaarts zijn er waterparken, golfbanen en kunt u zelfs paardrijden.

Sidari kent aangename temperaturen, in de zomer is het minder heet dan in het zuiden van Corfu en mild is het in de winter, daardoor is de noordkust bij Sidari ook in de winter ene populaire hotspot.

In Sidari heeft u geen excuus om zich te vervelen, u zult er zeker de tijd van uw leven hebben.

Vlucht al geboekt en nog op zoek naar een goed hotel? Kijk dan hier voor de beste hotels en appartementen in Sidari.