Griekenland vakantie tips , er zijn dingen die elke bezoeker van Skala Rachoni op het eiland Thassos onmiddellijk opmerkt. 

Eerst natuurlijk de zeer mooie kustlijn, fijn wit zand, een reeks prachtige baaien omgeven door de heldere en ondiepe zee.  Het gebruik van parasols ter bescherming tegen de zon is hier niet nodig, omdat de pijnbomen tot aan de rand van het water reiken en het altijd mogelijk is om veel natuurlijke schaduw op het strand te vinden.

Daarna zijn er de talrijke olijfbomen, die de gehele lengte en de breedte van deze vruchtbare vlakte bedekken. Aan beide kanten van de weg bevindt zich een doolhof van kleine landweggetjes, in en uit en rond de olijfgaarden, vaak leidend tot onverwachte kleine baaien met fijne zandstranden, restaurants en tavernes en zelfs leiden naar kleine huizen en kamers die beschikbaar zijn voor toeristen. Dit is echt een landelijke omgeving die bezoekers verwelkomt, die opzoek zijn naar een ontspannen uitje.


Er zijn maar weinig dingen mooier dan te ontbijten tussen de weelderige bomen in zo'n groene en zachte vallei. Zelfs de hotels en tavernes lijken een natuurlijke aanvulling op het landschap te zijn, klaar om bezoekers verse vis te serveren, evenals een verscheidenheid aan andere lokale specialiteiten.


Naast goed eten en de lange schilderachtige kustlijn, kunt u genieten en deelnemen aan verschillende watersporten, zoals waterskiën, paragliden en u kunt zelfs korte vluchten in een klein aangedreven vliegtuig (ultralicht) maken. 

Er zijn ook strandbars die zowel jonge toeristen en mensen die zich jong van hart voelen aantrekken, om aan de dag- en avondfeesten deel te nemen.


In dit gebied vindt u ook enkele van de grootste supermarkten van het eiland Thassos, evenals een benzinestation, apotheken, bouwmarkten en diverse banketbakkers- en snoepwinkels.


Dit gebied trekt toeristen aan die op zoek zijn naar een visueel mooie omgeving en toch hoogwaardige services eisen om het beste van twee werelden te hebben. Skala Rachoni biedt dit allemaal, dus ontdek het zelf en deel het geheim!