Ontdek de beste Griekenland excursies, van Athene tot Delphi, Meteora, Mycene maar ook tours op de Griekse eilanden!
Een rondreis door Griekenland en de Griekse eilanden is zonder twijfel een ideale manier om de magie van het land te ontdekken. De meeste van onze begeleide en privérondleidingen door Griekenland worden georganiseerd vanuit Athene, Santorini, Mykonos, Corfu, Kreta en meer. In de meeste Griekse steden en Griekse eilanden kun je deelnemen aan een tour!
Griekse rondleidingen omvatten bezoeken aan belangrijke monumenten, verborgen plekken en stranden, archeologische vindplaatsen, toeristische attracties en interessante musea.

Sommige van deze excursies in Griekenland vinden plaats in moderne, volledig uitgeruste bussen met airconditioning en andere zijn boottochten vanaf de Griekse eilanden (Santorini, Mykonos en meer)!
Populaire Griekse eilandtours zijn de tours naar de vulkaan Santorini, naar de Blue Caves en het Shipwreck Beach in Zakynthos, evenals naar het heilige eiland Delos (in Mykonos). Deze boottochten geven bezoekers niet alleen de kans om te genieten van een leuke dag onder de zon, maar ook om kennis te maken met de Griekse geschiedenis.

Ontdek onze beste Tours in Griekenland en de Griekse eilanden
Excursies in Athene en van Athene naar oude sites
Excursies Santorini

Excursies Samos
Excursies Mykonos
Excursies Zakynthos

Excursies in en vanuit Thessaloniki
Excursies Corfu

Excursies Kos
Excursies Kefalonia
Excursies Rhodos
Excursies in en vanuit Heraklion (Kreta)
Excursies Paros
Excursies Náxos
Excursies in en vanuit Rethymnon (Kreta)
Excursies in en vanuit Chania (Kreta)
Excursies Lefkas
Excursies vanuit Chalkidiki