Het dorp Kriopigi is een ideale plek voor een familievakantie en om te genieten van een prachtig uitzicht vanaf het uitkijkpunt over de Golf van Kassandra. Als u houdt van entertainment of winkelen kunt u naar het dichtbij gelegen Kallithea gaan.

Kriopigi is amfitheatisch gebouwd op de hellingen van de heuvel, met een kiezelstrand aan de basis. Het strand is gewaardeerd met twee blauwe vlaggen voor kwaliteit en zuiverheid van zijn wateren.

Het dorp is interessant vanuit het architectonisch oogpunt. Er zijn een paar traditionele tavernes rondom het belangrijkste dorpsplein, neem plaats en geniet van een glaasje ouzo. U kunt ook een bezoek brengen aan één van de souvenirwinkels en pubs. In de restaurants kunt u genieten van de heerlijke Griekse specialiteiten, mis ook niet de kans om een ​​echt Grieks kopje koffie te proeven terwijl u in Kriopigi bent.

In Kriopigi vindt u traditionele producten van uitzonderlijke kwaliteit uit deze regio, vooral olijven, olijfolie, diverse vruchten en honing zijn de bekendste.

Kriopigi in Kassandra op Chalkidiki is een badplaats dat is gebouwd op een heuvel vol pijnbomen boven de Golf van Toroneos. Het ligt 80 km van de luchthaven van Thessaloniki, aan de oostkant van het schiereiland Kassandra en nabij Kallithea. In het centrum zijn er traditionele oude huizen die een geheel vormen ​​met grote hotelcomplexen.

De meest luxueuze hotels zijn het Alexander Beach Hotel, Kassandra Palace & Spa en het Kriopigi Beach Hotel. In het dorp zijn er echter ook veel economische kamers, zoals Anatolia studio's en Avra House.

Vanaf de hoofdstraat kunt u het strand bereiken. Het is een rustig schoon strand met kristalhelder water en voldoende schaduw verkregen door de dennenbomen op de heuvel.

Vlucht al geboekt en nog op zoek naar een goed hotel? Kijk dan hier voor de beste hotels en appartementen in Kriopigi.