Aanbiedingen naar Griekenland - Ross Holidays
Booking.com

Het land van eindeloze stranden en een indrukwekkend cultureel erfgoed; dat is Griekenland. Griekenland is sinds lange tijd een geliefde toeristische bestemming. Tussen de heerlijke gerechten, zoals tzatziki en moussaka tref je namelijk de echte gastvrije Grieken. De lokale bevolking nodigt graag gasten uit voor een maaltijd en een glas wijn of ouzo. Dat kunnen de buren van jouw vakantiehuis in Griekenland zijn of een groepje locals die genieten van een dagje strand. Wanneer je een vakantiehuis op het Griekse vasteland huurt, doet dit zeker niet onder voor de Griekse eilanden. Op het Griekse Vasteland vind je prachtige stranden, groene bergen en interessante steden met een indrukwekkende geschiedenis.


Steeds meer Nederlanders en Belgen kiezen voor een vliegvakantie naar de Griekse Eilanden. Griekenland telt meer dan 3.000 verschillende eilanden, de één nog mooier dan de ander. Hier tref je een verscheidenheid aan van een heerlijk eiland klimaat, afwisselende natuur en altijd maar weer die uitnodigende azuurblauwe zee. Een vliegvakantie naar de Griekse Eilanden is prima te combineren met het huren van een vakantiehuis in Griekenland. Je kunt overal wel een auto, scooter of fiets huren, waarmee je alle nog niet ontdekte plekjes van het eiland kunt verkennen. Er zit veel verschil in de eilandgroepen in Griekenland, met elk zijn eigen geschiedenis, cultuur en kenmerken.

Wat is er nu leuker om te verblijven in uw eigen vakantiehuis of zeg maar gerust een villa waar u na weer een enerverende dag kunt genieten van pure luxe in uw favoriete Griekenland.

Hieronder vindt u het aanbod van een van onze partners. Nog veel meer keuze heeft u via de website van Belvilla.nl. 

Villa Dafni (Lefkogia, Zuid-Kreta)
Deze mooie villa is tussen de olijfboomgaarden gelegen. Door de ligging heeft het een prachtig uitzicht richting de bergen van het achterland, de baai van Plakias in de verte en de vallei, waarboven regelmatig roofvogels zweven op zoek naar hun prooi. Het maakt niet uit op welk terras u gaat zitten, het uitzicht zal u steeds weten te bekoren.

Villa Levanda (Lefkogia, Zuid-Kreta)
De tuin van Kreta komt tot bloei! Na Dafni en Lemonia is nu ook Villa Levanda uit de knop gekomen. Deze mooie villa ligt aan de rand van Lefkogia op de scheiding van het dorp en de olijfboomgaarden. De villa is zeer sfeervol ingericht en biedt een warm welkom aan zijn gasten.

Villa Lemonia (Lefkogia, Zuid-Kreta)
In een rustige omgeving, tussen de olijfboomgaarden heeft de eigenaar op deze toplocatie twee prachtige villa’s gebouwd. Beide villa’s zijn zeer sfeervol ingericht en een verblijf zal een groot genoegen zijn. De villa’s zijn in elkaars verlengde gebouwd, op twee verschillende niveaus, en genieten beide van een prachtig uitzicht op de omgeving van bergen en olijfboomgaarden en in de verte de zee.

Villa Ortansia (Milies, Pilion)
Onder de naam ‘De tuin van Pilion’ worden een aantal prachtige villa’s ‘gekweekt’. Villa Ortansia, Grieks voor de Hortensia, is de eerste ‘bloem’ die tot bloei kwam. De woning is gebouwd in de traditionele stijl van Pilion. De stenen die gebruikt zijn ogen oud, toch is de woning recent neergezet. Het is gelegen in het binnenland van Pilion, aan de bovenste rand van het bergdorp Milies. Het terras aan de voorzijde laat u steeds weer ademloos genieten van het prachtige panorama vanaf deze plek. Eerdere gasten noemden het al het balkon van Pilion. Als u hier zit, weet u wat we bedoelen met de unieke combinatie van bergen en zee.

Villa Kerasia (Milies, Pilion)
Op een unieke plaats, tegen de hellingen van het dorp Milies, staat deze fraaie villa met de welluidende naam Villa Kerasia. De grote kersenboom in de tuin staat synoniem aan de naam van de villa. Villa Kerasia is geheel gebouwd in traditionele stijl, echter met alle comfort van deze tijd. De eigenaar heeft een bijzondere sfeer in deze villa weten te scheppen, waardoor u zich snel thuis zult voelen. Uiteraard is het zwembad hier een extra aantrekkelijk gegeven voor een geweldige vakantie. Geef u over aan het pure genot wat u in deze villa ervaart.

Villa Elea (Kala Nera, Pilion)
De derde bloem van ‘De Tuin van Pilion’ is tot bloei gekomen. We noemen haar Villa Eléa. De villa ligt tussen de olijfbomen in een boomgaard van ruim 3600 m². Eléa is het Oud-Griekse woord voor olijfbomen en dat is precies waar deze villa op uitkijkt; een boomgaard vol met door de natuur artistiek gevormde boomstammen met takken gevuld met olijven in aanwas. De villa is vol comfort en gemak ingericht en u zult zich hier de koning te rijk voelen.

Algemeen 336x280