Griekenland vakantie tips Lefkas

U zult zeker foto's hebben gezien van de wereldberoemde stranden van Lefkas. Maar wanneer u aankomt, zult u zich snel realiseren dat het in het echte leven nog beter is. Lefkada of Lefkas  is gemakkelijk bereikbaar, gastvrij en levendig, een recept voor de perfecte zomervakantie in de Ionische Zee. Kathisma, Egremni, Porto Katsiki, de mooiste stranden van de Middellandse Zee hebben internationale faam gewonnen en worden jaarlijks bekroond met blauwe vlaggen.

 

Windsurfen, kitesurfen, paragliden, duiken, paardrijden, mountainbiken, zeilen rond de omliggende eilandjes zoals Skorpios, er is geen einde aan de activiteiten en sportieve activiteiten die hier worden aangeboden. U zult het eiland verkennen, verblijven in luxe of schilderachtige en traditionele hotels, eten in restaurants aan het water.

De gastvrije stad Lefkada nodigt u uit om van de cultuur te genieten door de steegjes te wandelen, te luisteren naar de folkmuziek.

Wat kunt u doen op Lefkas. Natuurlijk zijn er de prachtige stranden. Uitgestrekte exotische stranden, baaien, kliffen die in zee duiken en een orgie van pijnbomen die bedwelmend naar de kust tuimelt. En wat een kust! Kathisma, Egremni, Milos, Pefkoulia, Myli, Ammoglossa. Elk strand is een onvergetelijke ervaring.

Vaar naar de eilandjes rond Lefkas. Maak de touwen los en zeil in de azuurblauwe wateren van de Ionische Zee voor heerlijke schuilplaatsen zoals Pringiponisa, Meganisi, Kalamos en Kastos. Voor zeelieden behoren de omliggende eilanden van Lefkas tot de favoriete bestemmingen in Griekenland.

>