Boek uw huurauto online. Online een auto zoeken en boeken is goedkoper, gemakkelijker en kost minder tijd.

Vergelijk veel leveranciers en sites om de beste prijs te vinden. Reserveer zo vroeg mogelijk, want hoe langer u wacht, hoe duurder het zal zijn. Bijvoorbeeld u wilt op vakantie naar Griekenland. Prijzen op de populaire eilanden en plaatsen stijgen als u dichter bij de door u gewenste huurdatum komt.

Het kan ook moeilijk zijn vanaf de vliegvelden auto's te huren als u te lang wacht, vooral in het hoofdseizoen.

 

Controleer en lees de algemene voorwaarden voordat u een huurauto boekt.

De algemene voorwaarden kunnen verschillen, afhankelijk van het bedrijf, ook al zijn deze verschillen meestal klein.


Lees het contract zorgvuldig door.

Controleer en lees het contract bij het ophalen van uw huurauto. Het contract kan verschillen afhankelijk van het bedrijf, hoewel de verschillen vaak klein zijn. Als er iets is dat u niet begrijpt in het contract, moet u een vertegenwoordiger van het bedrijf om informatie vragen bij het ophalen van uw auto.


Zijn gratis kilometers inbegrepen?

Meestal zijn gratis kilometers inbegrepen. Kleinere bedrijven kunnen echter andere algemene voorwaarden aanbieden. Lees de bepalingen en voorwaarden om ervoor te zorgen dat gratis kilometers zijn inbegrepen in de huurprijs. Als er geen vrije kilometers zijn, zorg dan dat u voldoende kilometers hebt in het contract.


Kan meer dan één persoon met de auto rijden?

Als er meer dan één persoon aan het rijden is, moet u dit aangeven tijdens het boeken of bij aankomst.


Tank de auto volledig bij voordat u hem terugbrengt

Verschillende bedrijven bieden verschillende voorwaarden met betrekking tot benzine. Als de auto moet worden bijgetankt voordat deze wordt teruggebracht, moet u dit doen om extra kosten van het autoverhuurbedrijf te voorkomen.


Controleer de auto op het moment waarop u het ophaalt.

Controleer de auto wanneer deze aan u wordt overgedragen. Zorg ervoor dat eventuele schade, krassen en vlekken worden vastgelegd in het contract.


Welke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs?

De huurprijs omvat in de meeste gevallen gedeeltelijke dekking, aansprakelijkheidsverzekering, belastingen, luchthavengelden, onbeperkte kilometers en hulp bij pech onderweg. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van het autoverhuurbedrijf en de bestemming. Het verhuurbedrijf kan ook een aanbetaling verlangen. Controleer de huurvoorwaarden bij het maken van uw boeking.


Waar kan ik een huurauto verzekering afsluiten?

De kosten en voorwaarden van de verzekering worden getoond op het moment van de boeking.


Wat dekt de huurauto-verzekering?

In de meeste gevallen dekt het pakket aftrekbare uitsluitingsverzekeringen:

• Huurauto aftrekbaar

• Ongevallen schade aan ramen, banden, chassis en dak

• Verlies of beschadiging van de autosleutel (en)

• Verlies van persoonlijke bezittingen.

Voor meer informatie en de exacte dekking van de kosten, verwijs ik u naar de bepalingen en voorwaarden voor de terugbetaling van het eigen risico bij het boeken. Houd er rekening mee dat het autoverhuurbedrijf uw creditcard als borg in rekening zal brengen, ondanks uw verzekering. Als u het voertuig onbeschadigd retourneert, wordt de aanbetaling onmiddellijk vrijgegeven. Als de auto tijdens de huurperiode is beschadigd, bewaart het autoverhuurbedrijf de aanbetaling voor de kosten. Als u de verzekering hebt afgesloten, krijgt u het teveel betaalde bedrag teruggestort door het autoverhuurbedrijf. Zorg ervoor dat uw creditcard correct is gedekt bij het ophalen van het voertuig voor de aanbetaling. Deze aanbetaling of aftrekbaar bedrag varieert afhankelijk van de huurvoorwaarden, maar staat vermeld in uw reserveringsbevestiging.

Hieronder vindt u binnenkort een overzicht van diverse autoverhuurbedrijven, zodat u eenvoudig kunt vergelijken en zeker uw keuze kunt maken.

Alamo, met bijna 2.000 autoverhuur locaties wereldwijd biedt Alamo u een netwerk van autohuur locaties op populaire reisbestemmingen als de Verenigde Staten, Canada, Spanje en Frankrijk. Alamo biedt u een huurauto tegen een scherp tarief, met een optimale service en huurauto’s in diverse categorieën. Zoekt u een SUV voor uw rondreis door Canada, een Minivan in Amerika, een personenauto voor uw verblijf op Curaçao of Aruba of een cabrio voor uw vakantie in Portugal?
HAPPYCAR: Vergelijk huurauto’s wereldwijd.
Avis auto's over de hele wereld meer dan 5450 locaties in 165 landen, inclusief alle grote steden en luchthavens.
Sunny Cars is een van de grootste Europese aanbieders in autohuur.
Sixt staat voor mobiliteit, innovatie, kwaliteit en jarenlange ervaring. Mobiliteit op maat is het principe van Sixt. Sinds de oprichting in 1912 is Sixt actief in meer dan 80 landen en uitgegroeid tot een van Europa's toonaangevende mobiliteitsaanbieders.

Auto Europe is een van de marktleiders in de wereldwijde autoverhuur.
Budget combineert het vermogen van een van de grootste autoverhuurmerken ter wereld met gedetailleerde lokale kennis, flexibiliteit en de scherpe prijzen.
Skyscanner vind snel goedkope wagenhuur en trek er gelukkig op uit. Zoek 's werelds top autoverhuurbedrijven. Vergelijk snel prijzen. Boek dan rechtstreeks bij het autoverhuurbedrijf van jouw keuze. Het is zo makkelijk.
Tui Cars makkelijk en zonder risico een auto huren.
Rental cars, kijk vergelijk en bespaar.


Auto huren zonder creditcard. Meer informatie vindt u op de website van Sunny Cars.

 

Wil je een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen? Dat is tegenwoordig mogelijk met ons Geen waarborgservicepakket!

Met het Geen waarborgpakket hoef je dus niet in het bezit te zijn van een creditcard op naam van de hoofdbestuurder en krijg je toch de huurauto mee. Een auto huren wordt zo wel heel makkelijk!

Eindelijk, een auto huren zonder creditcard!

Sunny Cars neemt het risico voor de borg volledig over en staat dus garant bij de verhuurder. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Je hoeft bij het ophalen van de huurauto dus alleen de voucher in te leveren en kan zó met je huurauto op pad, zonder een waarborg achter te laten. Normaal gesproken schiet je het eigen risico voor in geval van diefstal of schade. Als je aan de algemene voorwaarden hebt voldaan, kun je deze kosten dan heel eenvoudig bij ons declareren. Met het Geen waarborgpakket hoef je je daar helemaal niet mee bezig te houden. Alleen als er sprake blijkt van schade door grove nalatigheid, komen we bij je aankloppen.

Hoe reserveer ik een huurauto zonder creditcard als waarborg?

Boek minimaal 5 dagen voor huuraanvang.

Kies hiervoor in stap 2 van het boekingsproces voor de optie 'Geen Waarborg'. Nu worden alle huurauto´s getoond waarbij het mogelijk is deze zonder waarborg op te halen. Maak hieruit je keuze.

Registreer vooraf via de registratie link . De link ontvang je na het maken van je reservering. Alleen met een volledig ingevuld registratieformulier kunnen we namelijk de reservering bevestigen en kun je een auto huren zonder creditcard.