Griekenland vakantie tips, Nidri is het toeristische centrum van het Griekse eiland Lefkas (Lefkas). Het dorp ligt beschut aan de aan de oostkust van Lefkas en vormt met de voorgelegen eilanden een prachtige omgeving.

Vooral het kleine eiland Skorpio is bijzonder, want het is in het bezit een van de leden van de redersfamilie Onassis. Aristoteles Onassis heeft er lang persoonlijk voor gezorgd dat het toerisme op Lefkas niet de overhand zou krijgen. In de afgelopen jaren is het aantal toeristen echter alleen maar toegenomen, dit wordt vooral veroorzaakt door Britse en Scandinavische toeristen. Daarom heeft u 's avonds in Nidri enorm veel uitgaansmogelijkheden. De echte authentieke Griekse dorpssfeer vindt u in Nidri al lang niet meer.

Vanuit Nidri worden vele excursies aangeboden naar andere Ionische eilanden en kunt u zich gemakkelijk laten overzetten naar Meganisi of Ithaca en Kefalonia. Daarnaast vertrekken vele rondvaartboten naar de prachtige stranden aan de westkust van Lefkas.

Nidri is een prima bestemming voor nachtbrakers, vanwege de vele clubs en bars. U kunt heerlijk zwemmen in het warme, azuurblauwe zee water, zonnebaden op de prachtige stranden, culturele uitstapjes naar het binnenland ondernemen. Daarbij zult u altijd genieten van de gastvrijheid van de lokale bevolking in een mediterrane sfeer.

Vlucht al geboekt en nog op zoek naar een goed hotel? Kijk dan hier voor de beste hotels en appartementen in Nidri.

Aanbiedingen naar Griekenland - Ross Holidays