Griekenland vakantie tips, de kleine badplaats Marmari ligt ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van Kos-Stad en op circa 4 kilometer van het plaatsje Pyli. In deze knusse badplaats kunt u genieten van een mooi zandstrand en de Griekse gastvrijheid. De restaurants aan de boulevard van Marmari serveren vers gevangen vis. De omgeving is prachtig, net als de stranden en het kristalheldere water. Marmari biedt u de kans om te genieten van het eiland Kos in uw eigen tempo en is perfect voor een relaxte vakantie!

Er is geen mooiere badplaats op het eiland Kos dan Marmari. Het lange en schone strand wordt dagelijks schoongemaakt. In de westelijke richting wordt het strand steeds breder. Langs het meer van Alikes zijn wat hogere duinen en wordt het strand richting Tigaki wat smaller. Van Marmari wordt ook wel gezegd dat het de beste badplaats van Europa is om te windsurfen. U kunt hier tussen de wuivende palmbomen wegdromen bij het geluid van de zee, heerlijk relaxen op het strand en genieten van de zon. Wacht niet langer en boek één van onze goed verzorgde en bovenal goedkope vakanties naar Marmari!

Vanuit de knusse badplaats kunt u makkelijk de omgeving verkennen. U kunt de drukte opzoeken in Kos-Stad. U kunt op elk moment van de dag wel iets beleven in Kos-Stad. Vroeg in de ochtend ziet u vooral de lokale bevolking koffie drinken, een krantje lezen, inkopen doen of op de vismarkt verse vis kopen. Aan het einde van dag beginnen de straten langzaam voller te en in de late uurtjes komt het uitgaansleven vol op gang. De noord- en oostkust is uitstekend om per fiets te verkennen, maar ook de omgeving van Marmari is goed per fiets te doen omdat er geen heuvels en bergen in de buurt zijn. Wilt u liever wat cultuur snuiven? Breng dan een bezoek aan Andimachia, een klein bergdorp op een hoogvlakte met 3 bezienswaardigheden. U vindt er een 250 jaar oude windmolen, een volkenkundig museum en ruïnes van een 13de eeuwse burcht. Waar u ook naar op zoek bent, in Marmari is voor iedereen wat te beleven!

Vlucht al geboekt en nog op zoek naar een goed hotel? Kijk dan hier voor de beste hotels en appartementen in Marmari.