Vliegtickets naar Griekenland

De populaire bestemmingen in Griekenland zijn te bereiken met goedkope vliegtickets van diverse airlines:  zoals Corendon Transavia, TUIfly zij bieden tickets aan, waarbij niet alleen wordt gevlogen vanaf Schiphol en Brussel airport, maar ook vanaf de regionale vliegvelden in zowel Nederland, België en Duitsland heeft u de mogelijkheid om uw favoriete bestemming te bereiken. Vaak kunt u juist vanaf het regionale vliegveld een goedkopere ticket boeken.


Natuurlijk kunt u ook een lijnvlucht boeken naar Athene, om vandaar verder te vliegen naar diverse Griekse eilanden. Dit is vooral in de winter vaak de unieke mogelijkheid om Griekenland buiten het seizoen te leren kennen


In de zomer is er het grootste ticket-aanbod. Indien u flexibel bent is het de moeite waard, om de aanbiedingen te vergelijken. Let daarbij op verschillende vertrekdagen en tijden, last minute is zeker niet altijd goedkoper.  De ticketprijs kan per dag wisselen. In het weekend wordt een ticket meestal duurder aangeboden, wilt u binnen 14 dagen vertrekken betaalt u de hoofdprijs. Bij diverse vliegmaatschappijen zijn de tickets juist in de avonduren goedkoper. De goedkoopste kans op een ticket heeft u zo'n 3 a 4 maanden vóór vertrek. 

 

Vliegen naar de Griekse eilanden kunt u meestal in de periode april t/m oktober, reserveren kunt u dan meestal vanaf de maand september en oktober voorafgaand.

Transparantie: affiliate links of banners zijn opgenomen in dit bericht en op andere pagina's van de website. Dit betekent dat als u een product koopt via een van deze links of banners, wij een kleine commissie ontvangen. De prijs verandert voor u niet, dus u hebt geen nadelen, maar helpt ons de website in de lucht te houden.