Griekenland vakantie tips, op ongeveer slechts 2 km ten zuidwesten van de drukte van Mykonos stad, ligt het pittoresk dorpje Ornos. Het essentiële kenmerk van Ornos is de kleine beschermde, maar actieve haven waar schepen, van vissersboten tot luxe jachten aanleggen.

Ornos heeft zich de laatste jaren zeer snel ontwikkeld en is nu een populair vakantieoord, een plaats die u zeker moet bezoeken. U vindt er vele hotels, bed & breakfast, leuke cafés en tavernes, diverse winkeltjes en vlooienmarkten. Maak een lange wandeling onder de felle zon en bewonder de unieke architectuur van de witte huizen die dit dorp zo geweldig maken. Volgens de lokale bevolking is Ornos de hemel op aarde en u moet ze gewoon geloven.

Ornos heeft een mooi en schoon strand, met kristalhelder turquoise wateren en zacht wit zand, ideaal voor gezinnen. Het is een strand met bijna geen golven en ondiepe wateren, waardoor het een prachtige plek is waar u uw kinderen hun eerste strand ervaring kunnen opdoen.

Naast zonnen en zwemmen kunt u ook een privé-jacht of een vissersboot huren. Veel bars liggen direct aan het strand, dus als u van een kleurrijke cocktail, of een goed glas wijn op het strand wilt genieten, is Ornos uw bestemming. Ga niet naar bed, terwijl de nacht nog jong is, maar maak een romantische wandeling op het strand en geniet van het maanlicht.

Ornos is erg populair en erg druk in het hoogseizoen, reserveer dus tijdig. Tijdens de minder drukke seizoenen, kunt u zelfs zeehonden zien spelen in het water. Vergeet niet om veel foto's te nemen!

Vlucht al geboekt en nog op zoek naar een goed hotel? Kijk dan hier voor de beste hotels en appartementen in Ornos.