Griekenland vakantie tips: Agia Efimia op Kefalonia ligt op 9 km afstand van Sami en wordt omringd door vele kleine strandjes.

De stranden van het kleine dorpje zijn bedekt met grind, zeer rustig en zeker niet overvol. Hier heeft u de mogelijkheid een strand helemaal alleen voor u zelf te vinden.

De Aquatic World duikschool nodigt u uit om van de adembenemende onderwater avontuur te genieten. De duikschool wordt geleid door professionals hechten grote waarde aan een goede uitrusting en een uitstekende service. Veel strandplezier op het Myrtos strand, een van de mooiste stranden ter wereld is zeker gegarandeerd. Dit fascinerend mooi strand ligt op 20 minuten afstand van Agia Efimia.

Kristalhelder water en afgelegen kusten maken Agia Efimia tot een romantische en ontspannen vakantie bestemming. Het vissersdorp Agia Efimia biedt niet alleen Griekse specialiteiten in de nabijgelegen tavernes, maar ook vers gevangen vis specialiteiten. De restaurants in Agia Efimia zijn zeer kindvriendelijk.

Pensions, appartementen en goed verzorgde hotels bieden uitgebreide overnachtingsmogelijkheden. Vanuit Agia Efimia is het raadzaam om met de huurauto de speciale attracties van het eiland, vooral het indrukwekkende Melissani meer of de druipsteengrotten van Kefalonia te verkennen. In de haven van Agia Efimia worden excursies met de boot aangeboden.

Individualisten en gezinnen zullen in Agia Efimia een onvergetelijke vakantie beleven.

Vlucht al geboekt en nog op zoek naar een goed hotel? Kijk dan hier voor de beste hotels en appartementen in Agia Efimia.