Chalkidiki is de meest populaire toeristische bestemming in het noorden van Griekenland. Het is eigenlijk een schiereiland met drie kleine schiereilanden, die bekend staat als de drie poten van Griekenland.


Hanioti is een klein en zeer pittoresk dorpje in Chalkidiki.

Hanioti is gelegen op het eerste schiereiland genaamd Kassandra. Hanioti ligt op slechts 60 minuten rijden van de noordelijke hoofdstad van Griekenland, Thessaloniki.

Bij aankomst, zal elke bezoeker in de ban raken van dit kleine pittoreske paradijs, het is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende reiziger en staat ​​garant voor een ontspannen en onvergetelijk verblijf.


Hanioti is een van de meest levendige en mooie dorpen in het zuiden van Chalkidiki. Het biedt een van de best georganiseerde stranden in de omgeving en heeft een grote verscheidenheid aan restaurants, tavernes, fast food restaurants, Italiaanse restaurants, bistro's en grillrestaurants. Bars, dance clubs en cafés, winkels met seizoensgebonden producten, kleding, geschenken en souvenirs, eigenlijk alles wat u kunt verwachten in een toeristenoord. Het is niet vreemd dat elk jaar een groot aantal toeristen uit heel Europa voor hun zomervakantie Hanioti als bestemming kiezen.


Avontuurlijke reizigers kunnen het dorp en de omgeving, door het huren van een auto of motor verkennen. Overdag kunt u natuurlijk heerlijk ontspannen op het zandstrand, of gebruik maken van de vele watersporten welke ter plaatse worden aangeboden.

De nieuwe snelweg van Thessaloniki naar Moudania biedt tegenwoordig gemakkelijk toegang tot Kassandra.

Met Thessaloniki op een afstand die bereisbaar is, biedt het dorpje Hanioti als kustplaatsje, de voorzieningen van een kosmopolitische centrum, gezegend door de natuur en gekenmerkt door het kristalheldere water, het groen, de traditionele gastvrijheid, de vriendelijke inwoners en de onvergetelijke avonden.


Als u houdt van het goede leven in Griekenland, ga dan eens op vakantie naar Hanioti een heerlijk paradijs.

Vlucht al geboekt en nog op zoek naar een goed hotel? Kijk dan hier voor de beste hotels en appartementen in Hanioti.