Griekenland vakantie tips, Elia is een van de mooiste stranden van Mykonos. Sommigen zeggen Elia is het beste strand van het eiland. Dit strand ligt op 8 km van Mykonos stad, het strand is rustig en vredig en zal uw hart veroveren.


Het belangrijkste kenmerk van dit strand is het eindeloze gouden zand. U zult hier tijdens uw zomervakantie ook genieten van de gastvrijheid van de lokale bevolking. De eenvoud en bescheidenheid van deze plaats zal u genoeg reden geven om er van te houden.


In Elia zult u zich vaak afvragen waarom de persoon naast u op het strand zo bekend voorkomt.  Het antwoord is simpel er komen vaak beroemdheden naar Elia, dus vergeet uw camera niet. Heerlijk zwemmen in het kristalheldere water en geniet van het comfort en de aanwezige faciliteiten. U kunt uw koffie drinken, ontspannen in uw luie stoel, zelfs uw krant lezen en niemand zal u storen! 


Elia is ideaal voor watersporten (waterskiën, windsurfen, jet ski's) en geschikt voor families. Elia heeft een exotische sfeer met turquoise wateren. U kunt deze plek met de bus of per boot vanaf Platis Gialos in minder dan 45 minuten bereiken. Er zijn een paar hotels, een aantal restaurants en tavernes. Er is nog een rustig strand in de buurt genaamd Agrari.


Elia op Mykonos is ontspannen, wellicht in de buurt van beroemde bezoekers en zich voelen als een ster. 

Vlucht al geboekt en nog op zoek naar een goed hotel? Kijk dan hier voor de beste hotels en appartementen in Elia.