Griekenland vakantie tips, Argassi is een badplaats op het eiland Zakynthos en uitgerust om in alle behoeften van de hedendaagse toerist te voorzien. Argassi ligt in de buurt van de gelijknamige hoofdstad van het eiland Zakynthos.


Argassi is gelegen langs de kustweg en biedt de bezoeker de mogelijkheid om te kiezen uit vele restaurants, traditionele tavernes en clubs. Nachtbrakers kunnen zich vermaken tot in de vroege uurtjes.

In de buurt van Argassi kunt u een bezoek brengen aan de ruïnes van de oude kerken, huizen, bruggen en aquaducten, sommige liggen dicht bij de zee, andere meer landinwaarts verborgen door vegetatie. 


Het strand van Argassi bestaat uit vele kleine baaien, uitgerust met vele snackbars, omgeven door een groene omgeving en kristalhelder water. De schittering van het water versluiert gedeeltelijk de oude ruïnes van een Romeinse brug.


Argassi kunt u gemakkelijk bereiken met  de bus vanuit Zakynthos stad (4 km). U kunt echter ook een auto, jeep, motor of fiets huren in een van de vele verhuurbedrijven. Natuurlijk kunt u ook de taxi nemen om een bezoek te brengen aan Zakynthos stad. Er zijn echter ook veel winkels in Argassi; supermarkten, bakkerijen, souvenirwinkels, kledingwinkel, juweliers en nog vele andere.

Nadat u 's avonds heeft genoten van een heerlijk gerecht, in één van de tavernes, kunt u genieten van een drankje in een van de vele pubs vol toeristen, waar muziek wordt gespeeld tot laat in de nacht.

Aan de belangrijkste weg richting Zakynthos stad vindt u nog 3-4  populaire clubs, waar belangrijke dj's optreden. 


In Argassi vindt u diverse accommodatie. U heeft de keuze uit hotels, appartementen en studio's in diverse prijsklassen.  Argassi is echt een toeristisch drukke vakantiebestemming, houdt u meer van rust en ontspanning dan heeft u op Zakynthos gelukkig ook andere mogelijkheden.