Ontdek de Kretenzische cultuur tijdens deze safari-dagtocht vanuit Rethymno en Chania. Bezoek een oud dorp, een afgelegen strand, olijfoliefabriek, wijnmakerij en een taverne, en geniet van traditionele gerechten.

Kies een ochtend- of middagtour en ga een halve dag met de quad op safari. Je wordt opgehaald bij je hotel in Rethymno, Bali of Georgiopoulis en reist naar het vertrekpunt in Rethymno. Hier word je uitgerust met alles wat je nodig hebt en krijg je een briefing voordat je op pad gaat. Rijd de bergen rond Maroulas in en neem aan de top een korte pauze om van het uitzicht te genieten. Rijd verder naar een plek waar je kunt ontspannen met een koffietje: een traditioneel kafeneion (Grieks koffiehuis). In de ontspannen sfeer bij Café Gidospito kijk je uit over het prachtige Potamimeer.

Ervaar een uitdagende tocht door een van de langste en beroemdste kloven van Europa. De hele dag door kun je natuurwonderen bewonderen, van de Witte Bergen tot duizend jaar oude bossen en nog veel meer.

Maak een dagtocht naar het eiland Elafonissi in het zuidwesten van Kreta. Je reist in een minibus met airconditioning en stopt onderweg bij de prachtige Aya Sofia-grot.