Griekenland vakantie tips, Tourlos is een klein dorpje aan de kust op het het Griekse eiland Mykonos. Witte huizen met vers geschilderde ramen en bloemen dragen bij tot een magisch landschap. Tourlos gelegen aan de noordkant van het eiland op slechts 2,5 km van Mykonos stad.


Het dorp biedt met zijn cafés en bars veel afwisseling voor de toeristen. Tourlos is bekend vanwege haar strand. Het is een kosmopolitische zandstrand, waar u heerlijk kunt zwemmen en sporten. In het verleden was het strand van Tourlos eerder rustig en niet erg populair. Met de ontwikkeling van de commerciële haven en de openbare jachthaven is dit echter in de afgelopen jaren veranderd.


In Tourlos werd de nieuwe haven van Mykonos gebouwd, naast de veerboten meren in deze haven ook de cruiseschepen aan. Ga eens kijken naar de prachtige cruiseschepen. In Tourlos kunt u ook een groot gedeelte van uw vakantie op een boot doorbrengen, op een vissersboot, motorboot of privé jacht kunt u ontsnappen aan de drukte. Maakt u geen zorgen als u niet beschikt over een boot, in de omgeving kunt u alles huren.


in Tourlos, waar sprake is van een groot toeristische ontwikkelingsproject, hebben vele beroemdheden gekozen om luxe accommodaties en villa's te bouwen. Maak een wandeling en misschien ontmoet u een beroemde acteur of zanger.

De nationale luchthaven van Mykonos ligt op slechts 4 km of 7 minuten met de auto van het strand van Tourlos. In Tourlos vindt u alles wat u als toerist nodig heeft voor een aangenaam verblijf tijdens uw vakantie, u kunt er een auto, motor of fiets huren, er zijn uitstekende lokale busdiensten en betaalbare taxiritten.

Vlucht al geboekt en nog op zoek naar een goed hotel? Kijk dan hier voor de beste hotels en appartementen in Tourlos.