Gouvia Corfu: Het dorp Gouvia telt 600 inwoners en werd gebouwd op de plaats van een oude Venetiaanse haven. In Gouvia is de grootste jachthaven van het eiland Corfu, zeer actief tijdens de zomerperiode en verwelkomt veel toeristen met hun jachten uit alle delen van de wereld. De stranden hier zijn niet bijzonder goed vanwege de nabijheid van de jachthaven.

Dit aantrekkelijke dorp concentreert een breed scala aan activiteiten en accommodatie, evenals vele tavernes, cafés, bars en nachtclubs. In de zomer is het behoorlijk druk met een intens nachtleven. Het dorp heeft zich sterk ontwikkeld in het toerisme.

Gouvia is één van de gezellige badplaatsen op het Griekse eiland Corfu en ligt in een mooie baai. U vindt hier een verscheidenheid aan winkels, tavernes, restaurants en bars. Gouvia ligt aan de oostkust van het eiland, naast de badplaatsen Kontokali, Kommeno en Ipsos en op ca. 8 kilometer ten noorden van Corfu-Stad. Vanwege de centrale ligging op het eiland is Gouvia een prima uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Bovendien beschikt de badplaats over een uitstekende busverbinding met Corfu-Stad, maar is het ook zeker aan te raden om een auto te huren. Geniet in Gouvia van de prettige sfeer, de mooie jachthaven, uitstekende restaurants, uitgaansgelegenheden en de vriendelijke lokale bevolking.

Vlucht al geboekt en nog op zoek naar een goed hotel? Kijk dan hier voor de beste hotels en appartementen in Gouvia.