Griekenland vakantie tips, het gebied van Vassilikos staat bekend om de natuurlijke schoonheid en rust, een paradijs voor liefhebbers van de zee. De weelderige vegetatie combineert op harmonieuze wijze met de zandstranden en biedt de bezoekers de beste uitzichten op Zakynthos (Zante). Toegang is gemakkelijk met de auto of zelfs te voet.


Vassilikos is een algemeen deel van het schiereiland in plaats van een apart resort, een prachtig deel van Zakynthos met veel dorpen die niet dichtbevolkt zijn.

Naast de natuurlijke, brede schoonheid van het gebied, zijn uitgestrekte olijfgaarden te zien die zorgvuldig worden gecultiveerd.


Direct onder het hooggebergte kunnen bezoekers enkele van de mooiste stranden vinden, niet alleen op Zakynthos, maar in het hele Ionische gebied.


Vassilikos biedt, alle mogelijke voorzieningen, restaurants, tavernes, minimarkten en winkels.


Vassilikos is een ontwikkeld toeristenoord met veel luxe hotels, studio's, appartementen, bungalows en zelfs traditionele huizen in natuursteen, die alle comfort bieden die u nodig heeft voor een ontspannen, kwaliteitsvolle vakantie. Er zijn verschillende prijsklassen om uit te kiezen.


Er is een regelmatige busdienst naar Zakynthos stad (Zante). U kunt ook gemakkelijk auto's, jeeps, motorfietsen en fietsen huren.


Er zijn tal van tavernes en restaurants te ontdekken in Vassilikos, niet alleen langs de hoofdweg, maar ook op veel andere rustige plekjes of in de buurt van de stranden.

U kunt verse vis, gegrild vlees en veel meer gastronomische gerechten uit de Griekse, Engelse, Chinese en Italiaanse keuken proeven!

Geniet van een heerlijk diner op de meest schilderachtige plekken, waarbij u lokale gerechten combineert met livemuziek en traditionele Griekse dans!


Het mooie aan Vassilikos is dat je elke dag op een ander strand kunt zwemmen! Begin met een bezoek aan Kaminia en vervolgens Porto Zoro, Ionio, Banana, St. Nicholas, Porto Roma, Gerakas en het grote strand van Daphni.

Prachtige, gouden stranden met helder, ondiep water, ideaal voor volwassenen en kinderen.