Het nachtleven van Athene

Levendig en uitbundig, welke woorden je ook wilt gebruiken om het te beschrijven, één ding is zeker; Het nachtleven van Athene is een integraal onderdeel van het leven van de lokale bevolking en waarschijnlijk niets dat je ooit eerder hebt meegemaakt; wat kunnen we zeggen Grieken houden ervan om zich te amuseren!

Gelukkig houden Grieken ook van opties, wat zich ook vertaalt naar het nachtleven van Athene, waardoor het een allegaartje van allerlei soorten entertainment is. Als gevolg hiervan zijn er 4 hoofdcategorieën in de uitgaansbestemmingen, afhankelijk van uw smaak en leeftijd.

Bars
Het geliefde uitgaansleven in de meeste steden is er in overvloed, de bars van Athene zijn anders dan die over de hele wereld. Hier kun je ontspannen en je mengen met de lokale bevolking terwijl je ongelooflijke alcoholische brouwsels proeft die een moderne Griekse draai geven aan klassieke cocktails.

Het stadscentrum wordt overspoeld door bars, dus het zal niet moeilijk zijn om er een te vinden die aan uw behoeften voldoet; van jazz tot rock en alles daartussenin. Athene laat opnieuw zijn vele gezichten zien, waardoor zowel de lokale bevolking als de reizigers eindeloze opties hebben om uit te kiezen.

Zie onze gids met de beste bars in Athene.