Antimachia Kos

Antimachia is een dorp op Kos. Met een naam die al drie millennia onveranderd is gebleven, is Antimachia een van de meest bekende traditionele nederzettingen van Kos en de Dodekanesos in het algemeen, al bewoond in het late Neolithicum.

Lees meer »

Nissaki Corfu

Nissaki is een rustig dorp aan zee, gebouwd in een van de mooiste gebieden, aan de noordoostkant van Corfu.

Lees meer »

Mirtos Kreta

Mirtos is een klein dorp met ongeveer 600 inwoners in het zuidoosten van Kreta. In Mirtos (soms ook gespeld als Myrtos) komen individuele vakantiegangers, waaronder opvallend veel vaste gasten. Het is een plek met een zeer goede sfeer. De lokale bevolking is aardig en behulpzaam, Mirtos is vrij rustig en heeft weinig uitgaansleven. Vooral veel Duitsers en Nederlanders uit alle leeftijden komen naar Mirtos. De plaatsnaam wordt in het Engels meestal geschreven als "Myrtos".

Lees meer »

Othoni Diapontia eiland

Het kleine, aardse paradijs op het meest westelijke puntje van Griekenland. Paden en onverharde wegen, omgeven door weelderige vegetatie, verbinden de kust met het binnenland en maken het eiland tot een paradijs voor wandelliefhebbers.

Lees meer »

Skopelos hoogtepunten

Gelegen tussen Skiathos en Alonissos in de Sporaden eilandengroep, is Skopelos in Griekenland een zeer populaire bestemming geworden sinds het werd gebruikt als filmlocatie voor de musicalfilm Mamma Mia. Populair bij koppels en gezinnen, het eiland heeft een pittoreske sfeer en geweldige stranden met een exotisch landschap!

Lees meer »

Pilion hoogtepunten

Pilion Griekenland: natuurlijk paradijs tussen bergen en zee. Het schiereiland Pilion is weelderig groen, niet ver van de kustplaats Volos in de regio Thessalië. Dichte oerwoudachtige vegetatie, pittoreske bergdorpjes met traditionele architectuur, talloze wandelpaden, borrelende bronnen en fantastische uitzichten over de zee maken deze regio in Griekenland tot een absoluut paradijs voor natuurliefhebbers. Pilion met zijn talrijke schatten tussen bergen en zee laat het hart van menig individuele ontdekkingsreiziger sneller kloppen.

Lees meer »

De 5 goedkoopste accommodaties Kos

Alles wordt duurder, om toch nog betaalbaar op vakantie te kunnen gaan heb ik voor u de 5 goedkoopste accommodaties en de 5 goedkoopste all inclusive accommodaties, bij de grootste internet vakantie aanbieder De Vakantiediscounter, op het eiland Kos voor u op een rij gezet.

Lees meer »

De 5 goedkoopste accommodaties Corfu

Alles wordt duurder, om toch nog betaalbaar op vakantie te kunnen gaan heb ik voor u de 5 goedkoopste accommodaties en de 5 goedkoopste all inclusive accommodaties, bij de grootste internet vakantie aanbieder De Vakantiediscounter, op het eiland Corfu voor u op een rij gezet.

Lees meer »

De 5 goedkoopste accommodaties Rhodos

Alles wordt duurder, om toch nog betaalbaar op vakantie te kunnen gaan heb ik voor u de 5 goedkoopste accommodaties en de 5 goedkoopste all inclusive accommodaties, bij de grootste internet vakantie aanbieder De Vakantiediscounter, op het eiland Rhodos voor u op een rij gezet.

Lees meer »

De 5 goedkoopste accommodaties Kreta

Alles wordt duurder, om toch nog betaalbaar op vakantie te kunnen gaan heb ik voor u de 5 goedkoopste accommodaties en de 5 goedkoopste all inclusive accommodaties, bij de grootste  internet vakantie aanbieder De Vakantiediscounter, op het eiland Kreta voor u op een rij gezet.

Lees meer »

Chorepiskopi Corfu

Het dorp Chorepiskopi is een middeleeuws dorp dat veel elementen heeft bewaard uit de tijd dat het in 996 na Christus deel uitmaakte van het Byzantijnse rijk.

Lees meer »

Vrontados Chios

Vrontados is een badplaats in het oostelijke deel van het eiland, 4 km ten noorden van de stad Chios. Het heeft een lange maritieme traditie en een groot deel van de bevolking is op dat gebied actief.

Lees meer »