Griekenland vakantie tips, Kolymbia (Grieks: Κολύμπια) is een zonovergoten badplaats op een idyllische plek tussen bergen en de zee met een fijn strand voor watersport, een paar winkels en veel rust en stilte. Gelegen aan de oostkust van Rhodos, op ongeveer 25 km van het centrum van Rhodos stad (circa 40 minuten rijden).


Kolymbia is een gezinsvriendelijke badplaats, met drie heel verschillende mooie stranden, elk met een eigen uitstraling en sfeer. Kolymbia is nog steeds een relatief rustige badplaats, maar biedt al dat wat u wilt tijdens uw zonvakantie op een Grieks eiland. Als u een gezin met kleine kinderen heeft, is het kleinere strand misschien de betere keuze voor u. Afgezien van zijn ondiepe wateren is het fijne gele zand ideaal voor kinderen om hun tijd door te brengen met het bouwen van kastelen.

De meeste hotels zijn ontworpen om samen te smelten met het landschap met informele zwembaden verspreid over met palmbomen begroeide tuinen, maar deze ontspannende omgeving biedt ook een groot aantal sport- en vrijetijdsactiviteiten, het aanbod aan hotels brengt kwaliteit, comfort en stijl in kleine Kolymbia.

Misschien wel het meest opvallende herkenningspunt bij Kolymbia is de lange rechte weg, aan beide zijden omzoomd met enorme eucalyptusbomen.

Vakantie in Kolymbia is ontspannen en relaxen. Met 's avonds entertainment in uw hotel, daarnaast zijn er een aantal bars en tavernes voor traditioneel Grieks eten en een goed gesprek.

Vlucht al geboekt en nog op zoek naar een goed hotel? Kijk dan hier voor de beste hotels en appartementen in Kolymbia.