Barbati is gelegen aan de schilderachtige noordoostkust van Corfu, op slechts 20 km van Corfu stad, vliegveld en haven.


Barbati is gelegen in een van de meest populaire regio's op het eiland Corfu. Het is levendige plaats met de natuurlijke charme van het Griekse landschap met uitzicht op de stralend blauwe Ionische Zee. Het dorp ligt aan de voet van de hoogste berg van Corfu, genaamd Pantokrator.


Welke toerist moet naar Barbati?


Eigenlijk is Barbati geschikt voor iedereen. Barbati is namelijk op Corfu het dorp van contrasten, aantrekkelijk voor alle leeftijden, geliefden, vrienden en families voor toeristen die houden van de rust, maar ook die houden van een levendige vakantie.


Het strand van Barbati bestaat uit 1,5 km lange kiezelstranden, bekroond met de Blauwe Vlag van de Europese gemeenschap, u kunt er veilig en beschut zwemmen, het is perfect om te snorkelen. Er zijn ligbedden en parasols beschikbaar.


Verder is Barbati levendig, alle voorzieningen zijn aanwezig om te kunnen genieten van een heerlijke vakantie. Talrijke bars, tavernes, toeristische winkels en supermarkten. Het strand biedt watersport mogelijkheden.


Barbati kunt u bereiken met de bus vanuit Kassiopi of Corfu stad.  Veel accommodatie ligt in de omliggende heuvels, daarnaast is ook bij het verkennen van de pittoreske dorpjes en de prachtige ongerepte stranden in de omgeving een auto noodzakelijk, een auto kunt u ter plekke huren.

Vlucht al geboekt en nog op zoek naar een goed hotel? Kijk dan hier voor de beste hotels en appartementen in Barbati.