Griekenland vakantie tips: Bali, tussen Rethymnon en Heraklion is een prachtige badplaats op het Griekse eiland Kreta. In de afgelopen jaren is Bali snel gegroeid en uitgegroeid tot een populaire familie badplaats.

Prachtige stranden en weinig verkeer maken Bali tot een ideale plek voor gezinnen met kinderen. Zonder het lawaai van de discotheken gaat het er in Bali rustig aan toe.

De meeste toeristen komen uit Duitsland en Frankrijk. Bali heeft goede busverbindingen.

In Bali op Kreta zijn enkele mooie stranden. Verschillende kleine zandstranden liggen rond de kleine haven. De natuurlijke haven is zeer goed beschermd tegen golven, zodat u het idee heeft dat u zwemt in een vijver. Diverse watersporten zijn erg populair. Waterfietsen, kano's, waterski's, motorboten en nog veel meer kunnen worden gehuurd op het strand. Een groot strand vindt u iets buiten Bali, in de richting de snelweg.

Bali is populair bij de georganiseerde- en de individuele toeristen. Alleen in het absolute hoogseizoen wordt het een beetje krap. Enkele hotels zoals het Kids World hebben zich helemaal gericht op gezinnen met jonge kinderen. Rond de haven in het centrum zijn er een aantal goede restaurants. De restaurants verder weg van de haven zijn zo'n 10% tot 20% goedkoper. Vanuit Bali kunt u met de bus naar Heraklion (1 uur rijden) en Rethymnon (30 min), helaas de bussen stoppen aan de snelweg en dat is ongeveer 1500 meter van het centrum.