Zakynthos excursies

Zakynthos: tour Navagio Shipwreck Beach & blauwe grotten, vanaf € 45,- p.p.
Geniet van een begeleide tour naar het noorden van Zakynthos met diverse fotopauzes. Ga aan boord van een speedboot met glazen bodem en bezoek het strand van Navagio Shipwreck, alvorens je de blauwe grotten verkent en het uitzicht op Navagio bekijkt.

Zakynthos: schildpadden spotten op een boot met glazen bodem, vanaf € 25,- p.p.
Maak op korte afstand unieke foto's van schildpadden terwijl je met een boot met glazen bodem door het kristalheldere water van de kust van Zakynthos vaart. Verken de geweldige grotten van Keri en bewonder de beroemde bogen van onder.

Zakynthos: dagtrip naar het eiland met schildpadden, zwemmen en grotten, vanaf € 55,-
Verken Zakynthos op een dagtocht. Maak een boottocht. Zoek zeeschildpadden, zwem in kristalhelder water en bewonder het ongelooflijke landschap. Bezoek een olijfoliemuseum om meer te weten te komen over het Griekse erfgoed.

Vanuit Zakynthos: dagexcursie Kefalonia met bus en boot, vanaf € 59,- p.p.
Beleef een schitterend dagje uit op het eiland Kefalonia, waarvan je de schoonheid van de film "Captain Corelli's Mandolin" herkent! In bus en boot, zie je de natuurlijke landschappen van dit eiland met inbegrip van grotten, bergen en stranden.

Zakynthos: halve dagtrip naar Marathonisi en Keri-grotten, vanaf € 45,-
Geniet van een 5 uur durende tour door de zuidelijke delen van Zakynthos. Bekijk de opmerkelijke bezienswaardigheden op het eiland en begin aan een boottocht naar Marathonisi en de Keri-grotten.

Entreeticket voor waterpark Zakynthos, vanaf € 19,- p.p.
Geniet van een dag vol actie voor het hele gezin in een van de grootste waterparken in Griekenland. Je vermaakt je met een breed scala aan spannende waterglijbanen en interactieve speelplekken in het waterpark in Sarakinado.

Zakynthos: peddelsurf-tocht naar Xigia Beach, vanaf € 65,-
Bezoek Xigia Beach, ook bekend als het Zwavelstrand, in verband met de natuurlijke lijmstof en zwavel die het water bevat, die je huid kunnen verjongen.

 

Eiland Zakynthos: privétour in een minibus, vanaf € 280,- per groep tot 3 personen.
Ervaar het unieke karakter van de natuur tijdens een gedenkwaardige privé-roadtrip op het eiland Zakynthos. Zwem op blauwe waterstranden, bekijk de majestueuze baai van Navagio en bezoek traditionele dorpen en oude kloosters.

Zakynthos: avond roadtrip op het Zuidereiland, vanaf € 35,-
Reis met een gids om de beste zonsondergangen op het eiland Zakynthos te vinden. Als de zon onder is, bezoek dan andere hoogtepunten van dit pittoreske eiland aan de Ionische Zee.

 

Heeft u nog geen keuze kunnen maken, het complete aanbod vindt u via deze link.