Dagtrips Chania Kreta

De tien beste dagtrips van Chania

Vanuit Chania: trekking tour naar Samariakloof, vanaf € 31,- p.p.

Geniet van een uitdagende tocht door een van de langste en beroemdste kloven in Europa. Vergaap je aan natuurlijke wonderen, van de Witte Bergen tot een duizend jaar oud bos.

Chania: boottocht met begeleid snorkelen en staand peddelen, vanaf € 65,- p.p.

Snorkel met het zeeleven van de Egeïsche Zee tijdens een boottocht van 3 uur vanuit Chania. Zwem in de kristalheldere wateren voor de kust van Almyrida en ontdek prachtig onderwaterleven.

 

Vanuit Chania: dagtour eiland Gramvoussa & baai van Balos, vanaf € 18,- p.p.
Ontdek het uiterste westen van Kreta tijdens een mooie bus-en boottocht naar het eiland Gramvoussa en Balos Bay. Steek je voeten in het zachte witte zand op een van de mooiste stranden die je ooit gezien hebt.

Chania: SUP & snorkelen in kleine groep, vanaf € 59,- p.p.
Verken de westkust van Kreta op een staand peddelboard en geniet van de kristalheldere, turquoise wateren van Chania. Zwem en snorkel met het zeeleven en ontdek fantastische plekjes die zelfs de lokale bevolking niet kent!

Van Chania: dagtocht naar het wonder van wijn en olijfolie, vanaf € 84,- p.p.
Tijdens deze heerlijke dagtocht vanuit Chania bezoek je familie-wijnmakerijen en een olijfoliefabriek. Geniet van de aromatische olijfbomen en ervaar de wonderen van de natuur tijdens het proeven van prijswinnende wijnen uit Kissamos.

Chania: Traditionele boottocht naar het eiland Lazaretta, vanaf €25,- p.p.
Ontdek de geschiedenis van de oude haven van Chania tijdens deze 4,5 uur durende reis naar het eiland Agioi Theodoroi en het eiland Lazaretta, twee locaties die verband houden met de lokale geschiedenis, de Venetiaanse bezetting en de handelsmarkt van de oostelijke Middellandse Zee.

Chania: authentieke kookles in de Witte Bergen, vanaf € 79,- p.p.
Leer meer over de cultuur en de keuken van Kreta tijdens een unieke kookles in de White Mountains. Ontdek hoe je kookt en traditionele recepten bereidt en proef de lokale kaas en wijn tijdens een heerlijke lunch.

 

Vanuit Chania: dagtrip Santorini met bus en boot, vanaf € 205,- p.p.
Ervaar de romantiek van Santorini op dagtour vanuit Kreta. Maak een tour over het eiland in een bus met airconditioning en geniet van vrije tijd om zelf op verkenning te gaan.

 

Chania: offroad-tour bij zonsondergang met wijnproeverij, vanaf € 72,-.
Geniet van een romantische zonsondergangtour inclusief wijnproeverij en verken het platteland rond Chania met deze offroad-ervaring.

 

Vanuit Chania: duiken voor beginners, vanaf € 90,- p.p.
Ontdek de magische onderwaterwereld van de Egeïsche Zee tijdens een geweldige duik voor beginners, met vervoer van en naar Chania. Leer duiken met behulp van een instructeur en ontdek wat er onder het oppervlak van de zee te vinden is.