Dagtrips Rethymnon Kreta

De tien beste dagtochten vanuit Rethymnon Kreta
Tocht door de Samaria kloof vanaf € 34,- p.p..
Geniet van een uitdagende tocht door een van de langste en beroemdste kloven in Europa. Tijdens deze excursie uit Rethymnon zie je de hele dag door natuurwonderen, van de Witte bergen tot duizend jaar oude bossen en nog veel meer.

Een dagtrip naar het eiland Elafonissi in het zuidwesten van Kreta. Je reist in een minibus met airconditioning en stopt onderweg bij de prachtige Aya Sofia-grot. Vanaf € 35,- p.p.

Ervaar de romantiek van Santorini op dagtour vanuit Kreta. Je vertrekt vanuit de haven van Rethimnon en volgt bij aankomst een rondleiding met een voertuig met airconditioning. Bewonder de blauwe en witte gebouwen die typerend zijn voor het eiland. Vanaf € 183,- p.p.

 

Begin aan een cruise van vijf uur op een houten piratenboot vanuit de haven van Rethymnon. Vaar in westelijke richting naar de baai van Kefalas en zwem direct vanaf de boot in het kristalheldere water. Vanaf € 37,- p.p.

Bekijk de kunstmatige Minoïsche grotten van Agia Galini en ontspan op een prachtig strand in Matala tijdens een dagexcursie per minibus vanuit Rethymnon. Winkel in de souvenirwinkels van het bergdorp Spili en meer. Vanaf € 35,- p.p.

 

Safari met Land Rover Georgioupolis vanaf €69,- p.p.

Je ontdekt de Kretenzer cultuur, inclusief mythen en tradities, op deze dagexcursie vanuit Rethymnon en Chania. Bezoek een oud dorp, afgelegen strand, olijfoliefabriek, familiewijnmakerij en een taverne, waar je geniet van traditionele gerechten.

Rethymnon: safari per Land Rover naar Preveli (hele dag), vanaf € 85,- p.p.

Geniet van de natuur tijdens een safari van 8 uur met een Land Rover. Ontdek de verborgen kanten van de regio Rethimnon in de ravijnen van Prasses en Kourtaliotiko, zwem in het heldere water van Preveli en meer.

Vanuit de regio Rethymnon: busreis naar Chania, vanaf € 27,-

Geniet van een comfortabele busreis naar Chania, de oudste stad van Europa. Verken de haven van Venetia, de oude haven, de smalle winkelstraten, het museum en de kerken.

Vanuit Rethymnon halve dag op pad met de quad, vanaf € 45,- p.p.

Als je allebei een eigen quad wilt, maak dan 2 aparte reserveringen. Rijd de bergen van Kreta in met een quad.

Vanuit Rethymnon / Chania: dagtrip naar Preveli Palm Beach, vanaf € 27,- p.p.

Ervaar de natuurlijke schoonheid van Kreta op een begeleide tour door Preveli. Je bezoekt de mooiste stranden van het eiland en wandelt door de beroemde Kourtaliotiko-kloof.