Kefalonia vakantie

Kefalonia talrijke baaien, kuststroken met witte zandstranden en diepblauwe zee, breng uw vakantie door op Kefalonia en laat u verwennen in uw hotel. 

Het Griekse eiland is een van de grootste van de Ionische eilanden en ligt ten westen van het vasteland van Griekenland. Een directe vlucht vanuit Nederland naar het eiland brengt u in zo'n drie uur naar het Griekse eiland.

Strandliefhebbers komen vervolgens tot rust op bijvoorbeeld Myrtos Beach. Het kiezelstrand ligt ten zuiden van de havenstad Assos, is vlak en daardoor perfect voor gezinnen met kinderen.

Sportliefhebbers gaan op duik- of snorkeltours en kijken tijdens hun vakantie naar de fascinerende scholen vissen.

Als u uw reis naar Kefalonia heeft geboekt, moet u ook een zeker een uitstapje naar Antisamos Beach plannen.

Bewonder het turkooisblauwe, heldere water in de ongeveer een kilometer lange baai en laat uw gedachten afdwalen tijdens uw vakantie.

Ontdek de hoofdstad Argostoli tijdens uw vakantie in Kefalonia
Cultuurliefhebbers brengen tijdens hun vakantie in Kefalonia een bezoek aan de hoofdstad Argostoli, dicht bij de luchthaven in het zuidwesten van het eiland. 

Wandel door het voetgangersgebied "Lithostroto" en bewonder bezienswaardigheden zoals de jachthaven. Met een beetje geluk kunt u er zelfs grote zeeschildpadden spotten.

Natuurliefhebbers kunnen tijdens hun verblijf op het eiland de Melissani-grot met zijn ondergrondse meer bezoeken, deze is gelegen nabij het dorp Sami. Of u nu uw reis naar Kefalonia boekt met all-inclusive, halfpension of slechts logies plus ontbijt, uitstekende service en geweldige hotels wachten op u.