Mykonos vakantie

Mykonos behoort tot de Cycladen-archipel en is gelegen in de zuidelijke Egeïsche Zee. Het is een van de meest populaire vakantie-eilanden in Griekenland.

De hotels op Mykonos bieden het juiste comfort voor elke behoefte. Als u rust zoekt, vindt u die vooral in de 5-sterrenhotels. Ze zijn de thuisbasis van elegante spa's met Finse sauna's, Thallasso-therapieën en bubbelbaden. Daarnaast zijn er grote zwembadlandschappen in de grote hotelcomplexen, waar u heerlijk kunt ontspannen in de buitenlucht in de jacuzzi.

Ondertussen komen sportliefhebbers aan hun trekken in hun hotel in Mykonos met yogalessen en tal van watersporten.

Duikers moeten profiteren van het aanbod van hun hotel voor een excursie naar het onbewoonde naburige eiland Rhenia, want het is een waar paradijs om te snorkelen in het kristalheldere water.

Op het land kunt u tijdens uw vakantie ook genieten van de prachtige stranden, de kust wordt omzoomd door de hotels.

U zult bijzonder pittoresk verblijven tijdens de vakantie in Mykonos-stad, omdat de hoofdstad van het eiland u zal verrassen met zijn witte huizen die typerend zijn voor de regio en versierd zijn met kleurrijke houten deuren.

Eersteklas cultuur en ontspanning in een fantastische omgeving
De hotels op Mykonos maken indruk met hun veelzijdigheid en uitstekende service.

Goed uitgeruste familiekamers met een kitchenette wachten op gezinnen in de kindvriendelijke hotels. U kunt dus tijdens de vakantie voor uzelf zorgen of profiteren van halfpension of all-inclusive maaltijden. Natuurlijk hebben de gezinshotels ook grote zwembaden met een apart gedeelte voor kinderen.

Op koelere dagen is er ook een binnenzwembad beschikbaar als alternatief voor slecht weer. Zodat ouders tijdens de vakantie ook samen kunnen genieten van ontspannende momenten.

Kinderen en jongeren worden vermaakt en verzorgd in de miniclubs van het hotel op een leeftijdsgeschikte manier.

Maar gasten die op zoek zijn naar een bruisend nachtleven en een levendig strand zullen zich helemaal thuis voelen in een van de hotels aan het Paradise Beach. Het strand strekt zich, goudgeel, uit langs de kust en herbergt talloze bars.

 

Mykonos ontdekken en beleven! Aan het strand excursies bezienswaardigheden eten drinken uitgangsleven overnachten wandelingen.