Duiken op Rhodos

Duiken op Rhodos: verken de onderwaterwereld van Griekenland
De watertemperaturen rond de Dodekanesos-eilanden zijn bijna het hele jaar door mild en variëren van 19 tot 25 graden in de maanden mei tot december, ideale omstandigheden om te duiken tijdens een vakantie op Rhodos en om de zeebodem voor het eiland te leren kennen!

Bij het duiken op Rhodos kunt u fascinerende rotsformaties verwachten, evenals een kleurrijke flora en fauna, die u van een afstand kunt zien vanwege het heldere water. Aangezien duiken op Rhodos eigenlijk nog relatief in de kinderschoenen staat, hebt u de kans om iets onontdekt te vinden!

Ervaar thermale bronnen en meer tijdens het duiken op Rhodos
Tot de populaire duikbases op Rhodos behoren vooral de baai van Kallithea met zijn onderwaterbronnen, de "Ladiko-baai" bij Faliraki en de kust voor het dorp Lindos met de vele grotten.

Onervaren mensen kunnen zich tijdens hun duikvakantie in Rhodos aanmelden voor een duikcursus, ervaren watersporters kunnen deelnemen aan een van de aangeboden duikexcursies of zelf het duikgebied verkennen.

De lokale scholen zorgen vaak voor de benodigde apparatuur. Wie bijvoorbeeld op Rhodos snorkelt, vindt de beste mogelijkheden in "Anthony Quinn Bay" en op "Gennadi Beach"