Heraklion Kreta Clubs

De meest opwindende uitgaansgelegenheden op Kreta zijn te vinden in de levendige prefectuur Heraklion, vooral aan de noordkust. Er is een grote verscheidenheid aan clubs in Heraklion en nachtdisco's die tot de ochtend open blijven. De drukste uitgaansgebieden, voor degenen die de hele nacht willen feesten en plezier willen hebben, zijn de mooie clubs in de stad Heraklion en de populaire badplaats Limenas Chersonissou, eerder bekend onder de naam Chersonissos.

Een intens nachtleven kan ook worden ervaren in de drukke Heraklion-clubs in Malia, Ammoudara en Stalida.

Wat zijn de beste clubs in de prefectuur Heraklion? We hebben een selectie gemaakt met de beste clubs in Heraklion.

New York Beach Club ligt in het hart van Chersonissos, aan de hoofdweg naar het strand, met uitzicht op de prachtige baai. Het is een ideale plek om naar toe te gaan, of u nu overdag wilt ontspannen op comfortabele ligbedden, 's middags van de zonsondergang wilt genieten of de hele nacht wilt feesten.

Directie en personeel staan 20 uur per dag klaar om jou en je vrienden een geweldige ervaring te bieden met kwaliteitsdrankjes, muziek voor elke smaak en een breed scala aan snacks, variërend van toasties tot verse salades.

Apollo Club in Malia ligt midden in de straat en is met zijn roze en zilveren voorgevel niet te missen. De dansvloer kan elke avond een groot aantal mensen ontvangen, terwijl lokale- en gast-dj's voornamelijk R&B-, dans- en garagerock spelen. Deze club heeft enkele van de beste lasers en lichtshows van Malia en het interieur is in 2016 opgeknapt.

Biobio Club ligt aan de strandweg van Chersonissos, een van de drukste wegen in de zomer. Als je hebt besloten om je vakantie in Chersonissos door te brengen, dan wordt de Biobio-club een van je meest favoriete plekken.

Palm Beach Club is de nieuwe hot place to be in Chersonissos Kreta. Het is geopend in juni 2012. Het is de enige openluchtstrandclub voor dag en nacht in het hart van de stad.

Slechts een paar meter verwijderd van het prachtige strand van Chersonissos, net boven de havenweg. Binnen het gebied met palmbomen zijn er 2 zwembaden, een grote en een kleine, en speciaal ontworpen ruimtes om te ontspannen en te genieten van uw zonnige dagen op Kreta.

Zig Zag is een van de grootste nachtclubs in Malia. Met zijn unieke moderne ontwerp, een pompend geluidssysteem en opvallende verlichting creëren ze een van de beste uitgaansatmosferen in Malia.

Jaar na jaar is het elke avond een groot succes. Geniet van je drankje, dans, ontmoet nieuwe mensen en breng geweldige nachten door in Zig Zag, een club die open is van middernacht tot in de vroege uurtjes.