Kreta vakantie trouwen

Zachte golven van de zee, een zacht briesje, een prachtig bruidskleed en de laatste zonnestralen, die het schier eindeloze zandstrand en de golven laten glinsteren. Verliefde koppels trouwen op Kreta in een perfecte setting.

Een sfeer die ruimte geeft voor grote gevoelens en voor meer emoties. 

Waar kunt u beter in het huwelijksbootje stappen dan op het zonnige Grieks eiland Kreta. Trouwen op Kreta, een droom komt uit!. Diepblauwe zee, witte huizen en de stralende zon begeleiden paartjes tijdens hun huwelijk in Kreta. Het Griekse eiland lijkt een alleenrecht op de romantiek te hebben, daarom stellen verliefden zich vraag, "waarom gaan we niet trouwen op Kreta?" Daarna die onvergetelijke huwelijksreis op het zonnige eiland? 

 

Natuurlijk, een bruiloft in het buitenland brengt een iets hogere bureaucratische last met zich mee. Op de pagina van rijksoverheid.nl vindt u de voorwaarden inzake het trouwen in het buitenland. Belgische koppels moten zich wenden tot de buitenlandse lokale autoriteiten om te achterhalen welke documenten ze moeten voorleggen. Men kan dus niet terecht bij de Belgische overheid. In ieder geval moeten alle documenten zoals geboorteakte en huwelijksakte van bekwaamheid worden vertaald in het Grieks en geverifieerd met een apostille stempel. Zorg ervoor dat u zich tijdig informeert, dan heeft u tijdens uw huwelijk op Kreta geen problemen. 

 

Voor en na uw huwelijk is er alles mogelijk op Kreta. Live muziek, fotografen, een diner na een boottocht en zelfs een ritje op een ezel, uw eigen creativiteit kent geen grenzen. Daarbij kunt u kiezen voor een typisch Kretenzische bruiloft met een groot aantal gasten, maar ook intiem, bij kaarslicht en alleen met uw getuigen op het strand behoort tot de mogelijkheden.

Tijdens het huwelijk in Kreta combineert u de liefde van de partner en de liefde voor het land.