Griekenland vakantie 2021 vroeg boeken!
Als ik dit schrijf zijn er eindelijk weer reismogelijkheden naar diverse landen, Griekenland en haar eilanden kan vanaf 1 juli 2020 weer worden bezocht. Nog steeds worden echter vluchten geannuleerd ook na 1 juli 2020 en zijn hotels of appartementen nog niet geopend, of besluiten ze zelfs om helemaal niet open te gaan dit jaar. Uw vakantie zal dit jaar anders zijn, waarbij u zich dient te houden aan de algemene richtlijnen in Griekenland.

Velen van u hebben de vakantie geannuleerd zien worden en kunnen gebruik maken van een voucher. Hoe u deze corona voucher kunt gebruiken, leest u op de website van de diverse reisorganisators. De voucher heeft een bepaalde waarde en geldigheidsduur. Natuurlijk kunt u besluiten om bijvoorbeeld in het najaar naar Griekenland te vliegen , maar er worden nu reeds reizen aangeboden voor het volgend jaar 2021. Veel vakantiegangers besluiten om dit jaar niet af te reizen en wisselen hun voucher in voor een reis in 2021. Dat heeft nu direct gevolgen, voor de reisorganisators, de hoteleigenaren en de vele Grieken die ook afhankelijk zijn van het toerisme, voor allen geldt proberen te overleven, maar ook  het seizoen 2021 zal er anders uit zien.

Accommodaties zullen vermoedelijk eerder zijn volgeboekt. Onduidelijk wat dit zal gaan betekenen voor de prijzen en als u voor dit jaar nog niet geboekt had, maar u wilt het volgend jaar in bijvoorbeeld mei of juni op vakantie gaan, adviseer ik u vroeg te boeken.  Het zou namelijk zonde zijn dat u achter het net zou vissen, terwijl u echt toe bent aan een welverdiende vakantie.

Via onderstaande links van de diverse Griekenland specialisten kunt u zien of er reeds reizen naar Griekenland 2021 worden aangeboden. 

Transparantie: affiliate links of banners zijn opgenomen in dit bericht en op andere pagina's van de website. Dit betekent dat als u een product koopt via een van deze links of banners, wij een kleine commissie ontvangen. De prijs verandert voor u niet, dus u hebt geen nadelen, maar helpt ons de website in de lucht te houden.

Sunweb

TUI

De Vakantiediscounter

Prijsvrij

Corendon

Suntip

Lavida Travel  

Kayak