Nikos Sea View Apartments, deze woning ligt aan de toegangsweg van Adamas, direct aan het strand. U hoeft alleen de weg maar over te steken om te genieten van de aanrollende golven en het strand. Vanuit uw woning hoort u het ruisen van de zee.

Kostantakis Residence, in een 10.000 m² tuin omgeven door wijngaarden liggen geschakeld zeven studio’s, een suite en een appartement. Ze zijn zeer sfeervol ingericht en hebben allemaal een terras met uitzicht op de tuin. Ontbijt is mogelijk en u kunt ook deelnemen aan een wijnproeverij. 

In een van de rustige straatjes achter het centrum, ligt Villa Venus. De eigenaar heeft de vijf studio’s en het appartement sfeervol en volgens de stijl van de Cycladen ingericht. Het ligt in een verzorgde tuin met bomen en terrassen.

Vourakis Studio’s ligt in Pollonia, in een rustige wijk met meerdere appartementen en hotels in de omgeving. Het is omringd door een tuin en de tien eenvoudige studio’s en een appartement zijn verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. 

Unique suites, deze drie zeer comfortabele suites liggen langs de weg die het centrum van Pollonia verbindt met de wijk waar een aantal appartementen liggen.
Het strand is voor de deur en hier staan enkele comfortabele ligbedden en een hangmat voor de gasten. 

Op een heuvel aan de rand van Adamas liggen Glarakia Appartementen. Het is gebouwd in de karakteristieke stijl van de Cycladen met wit en blauw in een landelijke omgeving. Er zijn enkele kamers, studio’s en appartementen.