Hotel Coral is een 3-sterren resort gelegen direct aan het strand en de Baai Mirabello in een levendige omgeving in Agios Nikolaos. Het centrum van Agios Nikolaos ligt op 500 meter van het hotel. Vanuit de haven van dit stadje kunt u een boottocht maken naar het  voormalige lepra-eiland Spinalonga. Op het dak is een terras met uitzicht op de Middellandse Zee. Hotel Coral is een Adults Only hotel en is alleen toegankelijk voor mensen van 16 jaar en ouder. Het hotel is in 2017 geheel gerenoveerd.

U kunt op uw kamer en in de rest van het hotel gratis gebruikmaken van de Wifi-verbinding. Hotel Coral beschikt over een zoutwater buitenzwembad omringd door een zonneterras voorzien van ligbedden en parasols. Het zwembad en het zonneterras bevinden zich op het voorste dak van het hotel en bieden een weids uitzicht over de Middellandse Zee. Verder zijn er een mini-supermarkt en een duikcentrum waar u duikexcursies kunt boeken. Als u actief bezig wilt zijn, dan kunt u gebruikmaken van de fitnessruimte, het dartbord, de snorkels en de tafeltennistafel.

Candia Park Village is een 4-sterren aparthotel gelegen direct aan het strand in Agios Nikolaos en aan de Baai Mirabello. Het centrum van Agios Nikolaos ligt 4 kilometer van het complex verwijderd.In het gebouw vindt u een vestiging van de autoverhuurder Avis. Het design van dit appartementen-hotel is gebaseerd op de architectuur van een Kretenzer dorp.

Faciliteiten
U kunt in uw appartement en in de openbare ruimtes gratis gebruikmaken van de WiFi-verbinding. Candia Park Village beschikt over 2 buitenzwembaden en een kinderzwembad. Bij de zwembaden en op het strand liggen zonneterrassen voorzien van ligbedden en parasols. Het hotel beschikt over een breed scala aan sportfaciliteiten waaronder tennisbanen, een biljarttafel, een duikschool en een biljarttafel. Op het strand worden tegen betaling watersporten aangeboden. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin en in de miniclub Mini Blues voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. In Ananea Wellness (Aegeo Spa) kunt u gebruikmaken van de Spa voorzieningen, waaronder massages en schoonheidsbehandelingen.

 

Hotel Minos Palace, voorheen Sensimar Minos Palace genoemd, is een 4-sterren resort gelegen direct aan het strand in Agios Nikolaos en met zicht op de Mirabello Baai. Het resort is rustig gelegen op de punt van een klein schiereiland. Het centrum van Agios Nikolaos ligt 2500 meter van het complex verwijderd. Hotel Minos Palace is een Adults Only hotel en alleen toegankelijk voor volwassenen vanaf 18 jaar.

Faciliteiten
U kunt op uw kamer en in de openbare ruimtes gratis gebruikmaken van de WiFi-verbinding. Minos Palace beschikt over een buitenzwembad, gevuld met zout water en begrensd door een zonneterras voorzien van ligbedden en parasols. Sporten kan met fitness, fietsen, duiken en tafeltennis. Het hotel beschikt over het Ananea Wellness Center van Aegeo Spa met een sauna, massages en tal van schoonheidsbehandelingen.