Eva Mare is een 3-sterren appartementencomplex gelegen op een rustige locatie op 80 meter van het strand Psaromoura in Agia Pelagia, bereikbaar via een redelijk verhard zandpad. Het appartementencomplex ligt op een rots-klif met uitzicht op zee en is in 2018 gerenoveerd. Het centrum van Agia Pelagia ligt 1 kilometer van het complex verwijderd. Op het terrein van het appartementencomplex is er een uitgebreide minimarkt. Deze accommodatie is een Adults Only resort, dat wil zeggen dat het exclusief toegankelijk is voor volwassenen van 18 jaar en ouder.

Faciliteiten
U kunt in de appartementen en in de openbare ruimtes gratis gebruikmaken van de WiFi-verbinding. Eva Mare beschikt over een buitenzwembad omringd door een zonneterras voorzien van ligbedden en parasols. Uw conditie kunt u in de fitnessruimte van het naastgelegen zusterhotel op peil houden.

Irida is een 3-sterren appartementencomplex gelegen op 300 meter van het strand in Agia Pelagia. Het appartementencomplex is kleinschalig en bestaat uit 15 studio's en 22 appartementen. De receptie en het restaurant zijn in 2017 vernieuwd. Het centrum van Agia Pelagia ligt 300 meter van het complex verwijderd. Op de hoek van het hotel, langs de weg, is een bushalte.

Faciliteiten
U kunt op in uw appartement en in de openbare ruimtes gratis gebruikmaken van de WiFi-verbinding. Appartementen Irida beschikken sinds 2020 over 2 buitenzwembaden omringd door zonneterrassen voorzien van ligbedden en parasols. Kinderen kunnen zich vermaken in het kinderzwembad.