Appartementen Chryssida is een 3-sterren resort gelegen op een rustige locatie op 1 kilometer van het strand in Agia Marina. Het centrum van Agia Marina ligt op 1 kilometer afstand en het centrum van Chania ligt 10 kilometer van het complex verwijderd. Het appartementencomplex ligt op een berg en heeft zicht op de Middellandse Zee, op het dorp Agia Marina en op het eiland Theodori. De appartementen liggen in een tuin met subtropische planten en palmbomen.

Faciliteiten
U kunt in de appartementen en in de openbare ruimte gratis gebruikmaken van de Wifi-verbinding. Chryssida beschikt over een buitenzwembad omringd door een tuin en een zonneterras voorzien van ligbedden en parasols. Ook is er een geïntegreerd kinderzwembad. Op het strand worden tegen betaling watersporten aangeboden.

Gastronomie
De maaltijden serveert men in het Restaurant Chryssida. Het restaurant beschikt over een terras met uitzicht op het dorp Agia Marina. De obers dekken op verzoek ook tafels in de tuin van het appartementencomplex. Vergelijk en bekijk de prijzen hieronder!

Aparthotel Creta Palm is een 4-sterren resort gelegen op 40 meter van het strand Stalos Beach ofwel Kato Stalos in Agia Marina. Het centrum van Agia Marina ligt op een afstand van 900 meter. De stad Chania ligt op een afstand van 7 kilometer van het appartementencomplex. De haven van Souda vindt u op een afstand van 19 kilometer.

U kunt in uw appartement gratis gebruikmaken van de Wifi-verbinding. Creta Palm beschikt over 2 buitenzwembaden en 2 kinderzwembaden. Bij de zwembaden liggen zonneterrassen voorzien van ligbedden en parasols. Tegen betaling kunt u onder meer naar de sauna in Aegeon Spa. Ook kunt u gebruik maken van de fitnessfaciliteiten, de tafeltennistafel en de biljarttafel. Bij de fitnessruimte zijn een whirlpool en een sauna. De fitnessruimte is dagelijks geopend van 07.00 tot 23.00 uur. De kinderen kunnen spelen in de speeltuin en in een speelruimte. Er is geen toezicht bij de kinderfaciliteiten. 

Hotel Amalthia Beach is een 4-sterren resort gelegen direct aan het strand (blauwe vlag) van Agia Marina. Het hotel staat ook bekend als het Atlantica Amalthia Beach Resort. Het centrum van Agia Marina ligt 500 meter van het complex verwijderd. Direct voor het hotel ligt in zee het eilandje Thodorou (Theodoroi) waar de bekende Kri-Kri geiten leven. Het resort is een Adults Only hotel, dat wil zeggen dat het exclusief toegankelijk is voor hotelgasten van 18 jaar en ouder.

U kunt op uw kamer en in de openbare ruimtes gratis gebruikmaken van de WiFi-verbinding. Hotel Amalthia Beach beschikt over een buitenzwembad en een kinderzwembad. Bij de zwembaden en op het strand liggen zonneterrassen voorzien van ligbedden en parasols. Sporten kan in de fitnessruimte en aan de tafeltennistafel. In de tuin staat een levensgroot schaakspel. Tegen betaling kunt u zich in de Spa laten masseren (15 minuten gratis) of een schoonheidsbehandeling ondergaan. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin.