Griekenland vakantie 2021
Als ik dit schrijf zijn er wellicht binnenkort weer reismogelijkheden naar diverse landen, Griekenland en haar eilanden kan vermoedelijk weer worden bezocht. Nog steeds worden echter vluchten geannuleerd  en zijn hotels of appartementen nog niet geopend, of besluiten ze zelfs om helemaal niet open te gaan dit jaar. Uw vakantie zal dit jaar anders zijn, waarbij u zich dient te houden aan de algemene richtlijnen in Griekenland.

Velen van u hebben de vakantie in 2020 geannuleerd zien worden en kunnen gebruik maken van een voucher. Hoe u deze corona voucher kunt gebruiken, leest u op de website van de diverse reisorganisators. De voucher heeft een bepaalde waarde en geldigheidsduur. Natuurlijk kunt u ook besluiten om bijvoorbeeld in het najaar naar Griekenland te vliegen. Andere vakantiegangers besluiten om dit jaar niet af te reizen.  Vanuit de reisbranche komen nu reeds de signalen, dat men niet moet rekenen op lastminute mogelijkheden. De vraag zal hoog zijn en het aanbod gering.

Accommodaties zullen vermoedelijk eerder zijn volgeboekt. Onduidelijk wat dit zal gaan betekenen voor de prijzen en als u voor dit jaar nog niet geboekt hebt.

Via onderstaande links van de diverse Griekenland specialisten kunt u zien welke reizen naar Griekenland 2021 worden aangeboden. 

Transparantie: affiliate links of banners zijn opgenomen in dit bericht en op andere pagina's van de website. Dit betekent dat als u een product koopt via een van deze links of banners, wij een kleine commissie ontvangen. De prijs verandert voor u niet, dus u hebt geen nadelen, maar helpt ons de website in de lucht te houden.

Sunweb

TUI

De Vakantiediscounter

Prijsvrij

Corendon

Suntip

Lavida Travel  

Kayak

Transavia Holidays