Mei 2022 goedkoop naar Griekenland

Als u de mogelijkheid heeft om Griekenland te bezoeken in de lente, zullen veel van de meest populaire delen van het land, zoals de eilanden in de Egeïsche- en in de Ionische zee, evenals de Peloponnesos en zelfs het eiland Kreta, door de prachtige landschappen een ontspannende oase zijn, waar uw verblijf door drukte zeker niet zal worden verstoord.

De belangrijkste reden om Griekenland te kiezen voor een vakantie in het voorjaar is dat het een vrij warme periode is en u kunt genieten en ontspannen in de meest idyllische omstandigheden.
De lente is ook het beste seizoen om te genieten van een vrij exclusief gebruik van enkele van de mooiste stranden van Griekenland. Het is ook mogelijk om verschillende archeologische vindplaatsen te bezoeken zonder last te hebben van de hete zomerse temperaturen.

Wandelen door kleurrijke steegjes verandert in een aangename ervaring dankzij de overal bloeiende bloemen en struiken. Terwijl dineren in uw favoriete restaurant u de mogelijk geeft om een aangenaam praatje met de lokale bevolking of het personeel te maken.

In vergelijking met het zomerlandschap veranderen de Cycladische eilanden en de eilanden van de Dodekanesos in een groenachtig tapijt vol kruiden en wilde bloemen.  Op Kreta begint het wandelseizoen.

Het weer is in de maand mei al zeer aangenaam te noemen met temperaturen soms wel rond de 25 graden Celsius. De schoolvakantie of meivakantie is dan ook de ideale gelegenheid om met kinderen naar Griekenland en de Griekse eilanden te gaan, vooral omdat het dan nog niet zo heet is.

Op deze pagina vindt u diverse "Griekenland specialisten" . U vindt via de links en advertenties op deze pagina zeker de goedkoopste en beste aanbieding, verder zoeken heeft dan ook geen zin.
Ik wens u alvast een fijne vakantie.


Ps. heeft u uw vlucht naar bijvoorbeeld één van de Griekse eilanden reeds geboekt en wilt u los daarvan zelf uw hotel of appartement uitkiezen, klik dan hier voor het grootste aanbod.


«   »