Vervoer van de luchthaven naar jouw hotel en terug

Door de toenemende vraag naar meer flexibiliteit in pakketreizen, hebben Corendon en Sunweb besloten om transfers vanaf respectievelijk 1 en 5 november 2019 niet meer standaard aan te bieden, maar optioneel te maken. Dit geldt voor boekingen gemaakt vanaf 7 augustus 2019. “Dit biedt klanten de mogelijkheid om zelf een keuze te maken hoe ze vanaf de luchthaven willen afreizen naar de accommodatie en vice versa”, zo laat Corendon weten.
“In de dynamische reiswereld is er steeds meer vraag naar flexibiliteit. Door de transfer niet meer standaard in de pakketten op te nemen, bieden we onze klanten meer keuzevrijheid in het samenstellen van hun vakantie. Ze kunnen nu zélf kiezen om het vervoer te regelen of ze kiezen voor de vertrouwde transfers van Sunweb. Deze service, met ontvangst op de luchthaven en begeleiding naar jouw accommodatie is namelijk nog steeds mogelijk en kun je in de eerste stap van de boeking bijboeken en kost € 15 per persoon”, aldus Sunweb.

Na de koffertoeslag, het betalen voor eten en drinken aan boord en de extra kosten voor het selecteren van een stoel in het vliegtuig is het verdwijnen van de transfer een nieuw hoofdstuk van de ontbundeling van het product pakketreis.”.

Op de website van Sunweb te benaderen via deze link vindt u meer info over hoe u een bus transfer maar ook een privé transfer kunt bijboeken.

Op de website van Corendon te benaderen via deze link vindt u meer info hoe u een bus transfer maar ook een privé transfer kunt bijboeken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.