Als je aankomt bij Petrino Suites zie je het al. Op de planning staat een vakantie om te ontspannen en te genieten van alles wat de bestemming te bieden heeft. Door de prachtige groene omgeving, de heerlijk geurende lokale lekkernijen en het gastvrije personeel voel je je hier meteen welkom. Een boutique hotel met een karakteristieke, luxe uitstraling. De tuin met olijf- en fruitbomen is dé plek om tot rust te komen. Pik ook een lekker stukje van de Griekse keuken mee. Het restaurant van het hotel staat bekend om de bereiding van gerechten met pure en lokale ingrediënten. Gedurende de zomer is het hotel het toneel van lokale kunstenaars. Bewonder en verwonder. De omgeving is absoluut een kijkje waard, breng een bezoek aan Afitos of Chalkidiki en ervaar het échte Griekse leven.

Lagaria Palace is een kleinschalig drie sterren complex op het Griekse vasteland. Je bevindt je nabij het strand, hebt een zwembad tot je beschikking en kunt per huurauto, bus of excursie kennismaken met de opkomende regio Chalkidiki.

Ligging & omgeving

Lagaria Palace ligt in Afytos, een kleinschalige badplaats in de Griekse regio Chalkidiki. Je bevindt je op ca. 10 minuten lopen van het strand. In het dorpje vind je daarnaast diverse tavernes en barretjes. Per huurauto is het mogelijk om de rest van de omgeving te ontdekken. Of vraag bij het personeel van Lagaria Palace naar de mogelijkheden voor excursies en/of het openbaar vervoer.

Blue Bay, dat de naam passend is ontdek je terwijl je aan het ontbijt of het diner zit. Wat een uitzicht vanaf de klif! Het zwembad nodigt uit om lekker te luieren. Handdoek en parasol zijn hier inbegrepen dus je neemt alleen je zonnebrand mee, wel zo makkelijk. In de zee zwemmen kan ook, maar daarvoor loop je eerst een pad naar beneden. Een hapje en een drankje neem je later bij de Sea View bar. En na het diner maak je een avondwandeling naar het knusse Afitos. Wat een sfeer!

Bij Casa Afytos geloven ze in een paar dingen. Griekse gastvrijheid is er hier één van. Maar ook een groene instelling is belangrijk voor het personeel van dit drie sterren hotel in Chalkidiki. Tel daarbij de luxe waar je van geniet op en het perfecte vakantieplaatje is compleet!

Ligging & omgeving

Skip de Griekse eilanden en ga naar het vasteland! In de populaire regio Chalkidiki vind je namelijk Casa Afytos. Dit hotel heeft een rustige ligging, op ca. 10 minuten lopen van het strand.

Elies 33 Bio Retreat in Chalkidiki is een recent gerenoveerd adults only complex waar tot rust komen centraal staat. Je hoeft het zwembad van het drie sterren complex enkel te delen met de gasten van de ca. 10 andere kamers en er zijn massagemogelijkheden. Zennnnn!

Ligging & omgeving

Elies 33 Bio Retreat ligt nabij de badplaats Afytos, in de Griekse regio Chalkidiki. Je bevindt je op ca. 10 minuten lopen van het strand.

Het sfeervolle Boutique Hotel Achtis ligt aan de rand van de plaats Afitos en is omgeven door natuur. In Afitos kun je door smalle straatjes lopen en verkennen wat dit knusse plaatsje allemaal te bieden heeft. Er zijn vele kleine winkels, een aantal restaurants en cafés om te ontdekken in het centrum. Na ongeveer een kwartier wandelen van het hotel is het goudgele zandstrand met helderblauw zeewater te bereiken.